Кріс ПайнChris Pine

Кріс Пайн / Chris Pine
Повне ім'я: Christopher Whitelaw Pine
Народився 26 серпня 1980; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Кріса Пайна

Підземелля і дракони: Честь злодіїв (2023) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Не хвилюйся, серденько (2022) ... Frank
Старі ножі (2022) ... Henry Pelham, продюсер (исполнительный продюсер)
Найманець (2022) ... James, продюсер (исполнительный продюсер)
Диво-жінка 1984 (2020) ... Steve Trevor
Princess Bride (2020) ... Westley
Я – ніч (2019) ... Jay Singletary

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Пайна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Пайна

Написати коментар...
Написати коментар...