Кіану РівзKeanu Reeves

Кіану Рівз / Keanu Reeves
Повне ім'я: Keanu Charles Reeves
Народився 2 вересня 1964; Бейрут, Ліван
Зріст: 186 см
90%
9
10%
1

Фільмографія Кіану Рівза

Джон Уик 4 (2021) ... John Wick, слухи
Білл і Тед 3 (2020) ... Ted «Theodore» Logan
Історія іграшок 4 (2019) ... Duke Caboom
Ти – мій сумнів (2019) ... Keanu Reeves
Джон Уік 3 (2019) ... John Wick
Репродукція (2018) ... Will Foster, продюсер
Екзотичне весілля (2018) ... Frank
Сибір (2018) ... Lucas Hill, продюсер

Біографія Кіану Рівза

Актор. Народився 2 вересня 1964 року в Бейруті. Мати Кіану, Патриція, зустріла його батька, Самуеля Рівза, геолога за професією, працюючи в нічному клубі Бейрута танцівницею. Ім'я «Кіану» на гавайському позначає легкий вітер у горах. Проте, шлюб проіснував недовго, і незабаром Патриція разом з Кіану і його молодшою сестрою, Кім, відправляються в Нью-Йорк, Де вона виходить заміж за Пола Аарона, продюсера й режисера. В 1970 році сімейство переїжджає в Торонто.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кіану Рівза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кіану Рівза

TomashBraun

15 квітня 2019, 22:41

Киану Ривз странный мужчина - богат, красив знаменит но несчастин. Так что наверное Киану Ривз надо бы к психологу https://tvbesedka.com/person/kianu_rivz_23

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...