Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кіану РівзKeanu Reeves

Кіану Рівз / Keanu Reeves
Повне ім'я: Keanu Charles Reeves
Народився 2 вересня 1964; Бейрут, Ліван
Зріст: 186 см
92%
11
8%
1

Фільмографія Кіану Рівза

Джон Уік 4 (2023) ... John Wick, продюсер (исполнительный продюсер)
DC Ліга СуперУлюбленців (2022) ... Batman ~~
Матриця: Воскресіння (2021) ... Neo / Thomas Anderson
Білл і Тед (2020) ... Ted
Губка Боб: Втеча Губки (2020) ... Sage
Між двома папоротями (2019) ... Keanu Reeves
Зелений дельфін (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Історія іграшок 4 (2019) ... Duke Caboom
Ти – мій сумнів (2019) ... Keanu Reeves

Біографія Кіану Рівза

Актор. Народився 2 вересня 1964 року в Бейруті. Мати Кіану, Патриція, зустріла його батька, Самуеля Рівза, геолога за професією, працюючи в нічному клубі Бейрута танцівницею. Ім'я «Кіану» на гавайському позначає легкий вітер у горах. Проте, шлюб проіснував недовго, і незабаром Патриція разом з Кіану і його молодшою сестрою, Кім, відправляються в Нью-Йорк, Де вона виходить заміж за Пола Аарона, продюсера й режисера. В 1970 році сімейство переїжджає в Торонто.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кіану Рівза. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кіану Рівза

TomashBraun

15 квітня 2019, 22:41

Киану Ривз странный мужчина - богат, красив знаменит но несчастин. Так что наверное Киану Ривз надо бы к психологу https://tvbesedka.com/person/kianu_rivz_23

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...