Новини кастінгу, в яких згадується Кіану Рівз

23 березня 2021,  23:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Реліз коміксу «BRZRKR», який Кіану Рівз створив разом з Меттом Кіндтом, відбувся на початку березня, і його успіх уже привернув увагу голлівудських кіностудій.

Читати далі...
29 травня 2020,  20:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта глава хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця» представить багато нових персонажів, яких зіграють актори Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Ніл Патрік Гарріс та Яхья Абдул-Матін II.

Читати далі...
5 вересня 2017,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Дракули» Кіану Рівз і Вайнона Райдер зіграють разом в романтичній комедії «Destination Wedding» («Пункт призначення: Весілля»).

Читати далі...
4 листопада 2015,  14:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стал известен звездный каст фильма «The Modern Ocean» («Современный океан»), куда вошли Киану Ривз, Энн Хэтэуэй, Дэниэл Рэдклифф, а также Хлоя Грейс Морец, Том Холланд, Эйса Баттерфилд и Джефф Голдблюм.

Читати далі...
21 березня 2015,  13:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К Джейсону Момоа в фильме «The Bad Batch» («Плохая партия») присоединились Джим КерриКиану Ривз, а также Сьюки Уотерхаус и Диего Луна.

Слухи о том, что Момоа сыграет главную роль в дисутопической драме режиссера Аны Лили Амирпур, подтвердились.

«The Bad Batch» расскажет любовную историю, разворачивающуюся на техасском пустыре в обществе каннибалов.

В следующем году Момоа появится в образе Аквамена в «Бэтмене против Супермена», и он подписан на несколько следующих проектов вселенной DC Comics.

Керри недавно сыграл в «Тупой и еще тупее 2», а Ривз – в экшене «Джон Уик».

Уотерхаус является британской моделью, играющей в новых фильмах «Дивергент, глава 2: Инсургент» и «Гордость и предубеждение и зомби». Луна снимает и продюсирует драму «Mr. Pig».

Режиссер Амирпур, получившая недавно премию Gotham Awards за вампирский триллер «Девушка возвращается одна ночью домой», также сыграет в своей дисутопии небольшую роль.

Съемки «The Bad Batch» начнутся в апреле в Лос-Анджелесе. Продавать фильм дистрибьюторами компания Annapurna собирается в этом году на кинофестивале в Каннах.

7 лютого 2015,  13:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторський склад нового проекту режисера Ніколаса Віндінга Рефна продовжує розширюватися. В його «Неоновому демоні» також зіграють Христина Хендрікс і Кіану Рівз.

Рефн вирішив знову попрацювати з Христиною Хендрікс, яка грала в його «Драйві». Але поки невідомо, кого вона й Кіану Рівз зіграють в «Неоновому демоні», хоррорі про починаючу модель, яка потрапляє у світ краси та розпаду. Роль цієї моделі виконує Ель Фаннінг.

Джена Мелоун («Голодні ігри: І спалахне полум'я»), модель Еббі Лі, яку можна буде побачити в «Божевільному Максі: Дорога люті» і Белла Хіткот («Похмурі тіні») з'являться в хоррорі швидше за все в образах моделей. Героїню Еббі Лі звуть Сара і вона є крутим лідером серед дівчат, за якою інші хочуть слідувати. Вона завистлива, емоційно нестійка і трохи не в собі, і в кінці кінців повинна показати свою маніакальну сутність. 

Продюсує проект Лене Берглум, що працювала над фільмами Рефна «Вальгалла: Сага про вікінга» і «Тільки Бог простить». І знову режисер буде співпрацювати з композитором Кліффом Мартінесом і монтажером Меттью Ньюманом.

Зйомки «Неонового демона» розпочнуться 30 березня в Лос-Анджелесі.