Оновлення, в яких згадується Кіану Рівз

31 січня 2019,  14:40 | Оновлення

Кіану Рівз повертається на екрани в образі кілера Джона Уіка. У мережі з'явився український трейлер кримінальної стрічки Чада Стахелскі «Джон Уік 3», яка стане продовженням історії, розказаної в перших двох частинах.

Творці фільму покажуть глядачам заплутаний світ вбивць. У новому сиквелі на Джона Уіка, який порушив кодекс таємної гільдії, почнеться справжнє полювання. За його голову призначена висока ціна, тому йому доведеться рятуватися від армії жорстоких вбивць.

В Україні бойовик «Джон Уік 3», де компанію Рівзу складе крута Голлі Беррі, вийде на екрани 16 травня.

4 жовтня 2018,  16:12 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Репродукція» з Кіану Рівзом у головній ролі.

Науково-фантастичний трилер про талановитого вченого-біолога (Кіану Рівз), який втрачає в автокатастрофі свою сім'ю. Одержимий бажанням повернути близьких, він переступає закони держави, наукової етики та самої природи.

Українська прем'єра фільму «Репродукція» відбудеться 1 листопада.

20 червня 2018,  17:34 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер комедійної мелодрами «Екзотичне весілля».

Головних героїв картини звуть Френк (Кіану Рівз) та Ліндсі (Вайнона Райдер) і вони обидва відправляються на одне і те ж весілля, правда, цілі у них абсолютно різні. Отже, Ліндсі хоче побачити свого колишнього нареченого, подивитися на нього оновленим поглядом, та поставити нарешті для себе крапку в їх відносинах, які вже давно завершилися. А ось Френк направляється до рідного брата і що найцікавіше, бажання бачити родича у Френка взагалі не намічається. Що відбувається далі – це чи то збіг, чи то справа випадку, а чи то сама доля дає знаки нашим героям. Спочатку вони зустрічаються в літаку, потім їм треба буде сісти в одне таксі, а далі їх об'єднає загальний стіл на банкеті та навіть готель, де їх номери буде розділяти лише одна стіна. На самому весіллі ні він, ні вона не мають знайомих, тут вони одинаки та змушені спілкуватися один з одним. Хоча вони вже неабияк дратують одне одного. А весілля тільки починається!

Українська прем'єра фільму «Екзотичне весілля» відбудеться 30 серпня.

7 жовтня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер науково-фантастичного трилеру «Репродукція» показує Кіану Рівза в образі вченого, який працює над революційною, але небезпечною технологією. Його дружина (Еліс Ів) і діти загинули в автокатастрофі, тому вчений вирішив повернути їх до життя, створивши клони і наповнивши їх мозок спогадами своїх близьких. Але уряд дізнається про цей страшний експерименті, і за сім'єю вченого приходять, щоб їх знищити.

В український прокат кінокартина від продюсерів «Трансформерів» і «Пробудження» вийде 18 січня.

7 липня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент канібальської лав-сторі «Погана партія» з Сукі Вотерхаус в головній ролі відправляє глядача на вечірку, яку влаштував персонаж Кіану Рівза, який ховається під скромним псевномом Мрія. Він штовхає цілу промову про занепад цивілізації, представляючи діджея у втіленні Дієго Луни.

Трейлер фільму Ани Лілі Амірпур, де Джим Керрі постає в невпізнанному образі, дивіться тут.

21 червня 2017,  15:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драмі «До кісток» номінантка на премію «Золотий глобус» Лілі Коллінз втілює дівчину, яка страждає від анорексії. А Кіану Рівз буде її лікуючим лікарем, який буде намагатися повернути їй жагу до життя нетрадиційними методами.

На сайті Netflix фільм від продюсера «Баффі» Марті Ноксон стане доступний для перегляду з 14 липня.

14 квітня 2017,  02:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер канібальської лав-сторі «Погана партія» показує більше крутої Сукі Вотерхаус, яка втрачає спершу ногу, а потім і руку, більше татуйованого Джейсона Момоа й розмірковуючого Кіану Рівза, а також представляє перший погляд на абсолютно не схожого на себе Джима Керрі. Ви одразу змогли його тут упізнати?

У фільмі, який вийде в світовий прокат в червні, також зіграють Джованні Рібізі та Дієго Луна.

21 лютого 2017,  14:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фічуретка бойовика «Джон Уік 2» присвячена різноманітним тренуванням Кіану Рівза для повернення на екрани в образі невразливого найманого вбивці. Для сиквелу актор займався різними єдиноборствами, включаючи кунг-фу, екстремальним водінням та проходив смуги з перешкодами, де потрібно було влучно попадати в ціль й встигати швидко змінювати зброю, і все для того, як говорить режисер Чад Стахелскі, щоб глядач побачив справжніх акторів, які пройшли все це та показали перед камерою вищий клас.

Фрагмент з крутою погонею з «Джона Уіка 2», де Рівз шалено ганяє на Ford Mustang 1969, дивіться тут.

19 лютого 2017,  15:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося один з найкращих епізодів бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз розносить на улюбленій машині свого героя весь загін ворога і разом з колегою по «Костянтину» Петером Стормаре говорить по-російськи.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який другий тиждень йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

14 лютого 2017,  15:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На дивані на «Шоу Грема Нортона» днями зібралися Джеймі Дорнан, Кіану Рівз та Вупі Голдберг, і коли мова зайшла про «П'ятдесят відтінків темряви», актори почали ділитися своїм досвідом зйомок в інтимних сценах. Рівз тут з цікавістю задає колезі підступні запитання, Дорнан розповідає, як смішить Дакоту Джонсон під час їх імітації сексу перед камерами, а Голдберг, виявляється, за всю свою кар'єру жодного разу не знімалася в таких сценах.

Дорнана ви зараз можете побачити в кіно в тих самих «П'ятдесятьох відтінках темряви», а Рівза — в бойовику «Джон Уік 2». Квитки на їх сеанси ви знайдете в нашій афіші.

14 лютого 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Постапокаліптична історія кохання «Погана партія» з Джейсоном Момоа й Кіану Рівзом обзавелася першим трейлером, який місцями нагадує екшен «Шалений Макс: Дорога гніву». У ньому героїню Сукі Вотерхаус викрадає група канібалів, але після вона повертається зі зброєю і готовністю щось змінити.

У фільмі також зіграє Джим Керрі, але в цьому трейлері його поки не видно.

12 лютого 2017,  13:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найважливіших моментів бойовика «Джон Уік 2» є екранне возз'єднання Кіану Рівза та Лоуренса Фішберна, які зіграли Нео і Морфеуса в культовій науково-фантастичній трилогії «Матриця». Як воно пройде? Дивіться у новому фрагменті сиквела популярного бойовика Чада Стахелскі.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

8 лютого 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик очікуваного бойовика «Джон Уік 2» нагадує, що вже з завтрашнього дня ви зможете побачити в кіно не тільки крутого Кіану Рівза, який надирає усім зад, а і його возз'єднання з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.

Квитки на зручні для вас сеанси ви можете купити на нашому сайті.

1 лютого 2017,  00:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз обирає собі зручний костюм, круто ганяє на своєму автомобілі Ford Mustang 1969 року та готується до зустрічі з найнебезпечнішими найманими вбивцями світу, які зовсім його не лякають.

Очікуваний сиквел Чада Стахелскі виходить в прокат перед Днем святого Валентина. Які фільми складуть йому конкуренцію в прокаті в це свято, читайте в нашому огляді.

28 січня 2017,  17:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент бойовика «Джон Уік 2», де Кіану Рівз повертається в образі небезпечного найманого вбивці, який вирішив зав'язати зі своїм минулим, показує, як пом'ятий головний герой повертається разом зі своїм новим псом в готель, де йому терміново потрібен менеджер.

Український трейлер цього очікуваного сиквела, знятого режисером першої частини Чадом Стахелскі, дивіться тут.