Новини, в яких згадується Кіану Рівз

4 квітня 2024,  12:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. офіційно оголосила, що збирається зняти ще одну частину своєї хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця», режисерами якої на цей раз не будуть сестри Вачовські.

Читати далі...
27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

Читати далі...
21 лютого 2023,  23:11 | Новини фільмів

Вийшов фінальний трейлер напруженого екшен-трилера Чада Стахелскі «Джон Уік 4», який є одним з найбільш очікуваних фільмів весни, і цей трейлер нагадує, чому не варто переходити дорогу легендарному Кіану Рівзу.

Читати далі...
14 лютого 2023,  01:37 | Новини фільмів

На честь Дня святого Валентина студія Lionsgate поділилася атмосферним постером екшен-трилера «Джон Уік 4», що відправляє головного героя у найромантичнішу столицю світу Париж. Але там його чекають зовсім не поцілунки.

Читати далі...
12 січня 2023,  21:41 | Новини фільмів

Зараз зірка популярних екшенів «007: Не час помирати» та «Сіра людина» Ана де Армас знімається у новому бойовику під назвою «Балерина», де вона виконає головну роль. І там разом з нею з'явиться легендарний Кіану Рівз.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «DC Ліга СуперУлюбленців»
Супергеройська пародія на «Секрети домашніх тварин»
2 вересня 2022,  03:25 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Коли запуск «Ліги справедливості» провалився, і її сиквел було скасовано, студія Warner Bros. продовжила шукати інші шляхи заробити на супергероях з коміксів DC. І вихід було знайдено анімація. Адже це можливість залучити до кінотеатрів навіть найменших глядачів, які не знають, звідки прибув Супермен, як працюють його супергеройські сили, та й взагалі, що таке ця Ліга справедливості. Зате найменші глядачі просто обожнюють милих песиків та інших домашніх тваринок, тому в мультфільмі «DC Ліга СуперУлюбленців» саме вони стають головними героями, які мають врятувати світ від планів підступного суперлиходія.

Читати далі...
30 липня 2022,  15:01 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр тижня в українських кінотеатрах став пригодницький мультфільм для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який критики називають «більшими веселощами, аніж "Ліга Справедливості"».

Читати далі...
23 липня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Бережіться, кілери, Бага Яга повертається! На конвенції Comic-Con, що зараз проходить у місті Сан-Дієго, було показано тизер-трейлер екшен-трилера «Джон Уік 4», який представляє його зірковий каст на чолі з Кіану Рівзом.

Читати далі...
28 червня 2022,  14:34 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм від DC та Warner Bros. «DC Ліга СуперУлюбленців» мав вийти у світовий прокат ще у травні, але трохи затримався, і тепер його прем'єра відбудеться 28 липня. У тому числі й в українських кінотеатрах.

Читати далі...
6 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Пес Супермена збирає свою супергеройську команду у новому офіційному трейлері пригодницької анімації для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який є одним із найочікуваніших мультфільмів 2022 року.

Читати далі...
29 березня 2022,  13:45 | Новини фільмів

На честь світової прем’єри «Бетмена» з Робертом Паттінсоном студія Warner Bros. поділилася спеціальним трейлером супергеройського мультфільму «DC Ліга СуперУлюбленців» за участю свого Бетмена, голос якому подарував зірка фантастики «Матриця: Воскресіння» Кіану Рівз.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Матриця: Воскресіння» («Матриця 4»)
Кіану Рівз та його втеча з комп'ютерної гри
29 грудня 2021,  02:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ту легендарну історію, яка почалася з того, що Лоренс Фішберн запропонував Кіану Рівзу вибрати між синьою та червоною пігулками? А пам'ятаєте, як за цим слідувала трилогія, що змінила світ наукової фантастики та кіно загалом? Понад двадцять років тому сестри Вачовські зняли три фільми, про які тоді говорили всі і всі намагалися розшифрувати той глибокий філософський зміст, який вклали у них творці. Вони відправили нас у світ «Матриці», і мало хто залишився таким самим після подорожі туди разом з Нео та Трініті. Трилогія здавалася завершеним шедевром, як декілька років тому Лана Вачовські, цього разу вже без сестри Ліллі, вирішила зробити свій «стрибок віри» і воскресити улюблену історію на великому екрані, що отримала дуже відповідну назву «Матриця: Воскресіння». Але чи варто в цьому випадку займатися некромантією? Зараз розберемося.

Читати далі...
4 листопада 2021,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей день настав! Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний блокбастер «Вічні», новий розділ кіновсесвіту Marvel, який зняла режисерка Хлоя Чжао. І на честь цієї кіноподії ми підготували для вас добірку найцікавіших фактів про його створення та його героїв.

Читати далі...