Джеймс ГаннJames Gunn

Джеймс Ганн / James Gunn
Повне ім'я: James Francis Gunn Jr.
Народився 5 серпня 1970; Сент-Луїс, Міссурі, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Ганна

Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... режисер, сценарист
Вартові Галактики 3 (2021) ... режисер, сценарист
Out of Shadows (2020) ... Self
Брайтбьорн (2019) ... продюсер
Месники: Завершення (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вартові Галактики 2 (2017) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Ганна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Ганна

Написати коментар...
Написати коментар...