Галь ГадотGal Gadot

Галь Гадот / Gal Gadot
Повне ім'я: Gal Gadot-Varsano
Народилася 30 квітня 1985; Рош-ха-Аїн, Ізраїль
Зріст: 175 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Галь Гадот

Red Notice (2020) ... актриса
Флеш (2020) ... Diana Prince / Wonder Woman
Смерть на Нілі (2019) ... актриса
Диво-жінка 1984 (2019) ... Diana Prince / Wonder Woman, продюсер
Руїни (2019) ... слухи
Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі (2018) ... Shank
23-а щорічна церемонія вручення премії Critics 'Choice Awards (2018) ... актриса
Ліга справедливості (2017) ... Wonder Woman / Diana Prince
$ 300 000
Диво-жінка (2017) ... Wonder Woman
$ 300 000

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Галь Гадот. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Галь Гадот

Написати коментар...
Написати коментар...