Галь ГадотGal Gadot

Галь Гадот / Gal Gadot
Повне ім'я: Gal Gadot-Varsano
Народилася 30 квітня 1985; Рош-ха-Аїн, Ізраїль
Зріст: 175 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Галь Гадот

Heart of Stone (2023) ... Rachel Stone, продюсер
Білосніжка і сім гномів (2023) ... Evil Queen
Смерть на Нілі (2022) ... Linnet Ridgeway Doyle
Червоне повідомлення (2021) ... The Bishop
$ 20 000 000
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... Wonder Woman / Diana Prince
78-а церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2021) ... актриса
Диво-жінка 1984 (2020) ... Diana Prince
$ 10 000 000, продюсер
$ 10 000 000
Між двома папоротями (2019) ... Gal Gadot

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Галь Гадот. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Галь Гадот

Написати коментар...
Написати коментар...