Еллісон ДженніAllison Janney

Еллісон Дженні / Allison Janney
Народилася 19 листопада 1959; Дейтон, Огайо, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Еллісон Дженні

Родина Адамсів (2019) ... Margaux Needler
Ма (2019) ... актриса
23-а щорічна церемонія вручення премії Critics 'Choice Awards (2018) ... актриса
Я, Тоня (2017) ... LaVona Golden
Качині історії (2017) ... Goldie O'Gilt
Подія монументального масштабу (2017) ... Principal Nichols
Ніхто (2017) ... Allison Janney
Дім дивних дітей Міс Сапсан (2016) ... Dr. Golan
Дівчина у потягу (2016) ... Detective Riley
У пошуках Дорі (2016) ... Peach

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Еллісон Дженні. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Еллісон Дженні

Написати коментар...
Написати коментар...