У прокат виходить чорна комедія «Дати дуба в окрузі Юба» з Мілою Куніс та Еллісон Дженні

9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Офіційний синопсис кримінальної комедії з чорним гумором «Дати дуба в окрузі Юба», яку зняв Тейт Тейлор, режисер оскароносної стрічки «Прислуга»:

Сью – відчайдушна домогосподарка. Вона мріє стати відомою, але її ніхто не помічає, доки таємничим чином не зникає її чоловік. Немов почута Всесвітом, жінка вмить потрапляє під промені слави. Благо сестра працює на телебаченні. Ось тільки «скелет у шафі» Сью піднімає на вуха кримінальну банду округу, на додачу до допитливих копів. На такий розголос вона й не розраховувала... Що ж, доведеться імпровізувати.

Роль Сью грає Еллісон Дженні, а її сестрою Ненсі стане Міла Куніс.

Компанію їм складуть номінантка на премію «Оскар» Джульєтт Льюїс, лауреатка премії «Золотий глобус» Аквафіна, лауреатка премії «Еммі» Ванда Сайкс та номінанти на премію «Золотий глобус» Еллен Баркін і Меттью Модайн.

Квитки на фільм «Дати дуба в окрузі Юба» ви вже можете купити на нашому сайті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

946 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: