Сенсація (2019)Bombshell

Трейлер Сенсація
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 13 лютого 2020

«Based on a Real Scandal»

Фільм розповість про трьох жінок — Мегін Келлі, Гретчен Карлсон та Кайлі Поспісін, які першими виступили зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлза, в результаті чого той був змушений залишити керівну посаду.

Жанри: біографія, драма
Тривалість: 1 г. 49 хв.
Країни: США, Канада
Світова прем'єра: 13 грудня 2019

Чи знаєте ви?

Спочатку фільм «Сенсація» планували випустити в український прокат під назвою «Секс-бомба», але оскільки фільм говорить про боротьбу з сексуальними домаганнями, прокатники вирішили змінити локалізацію назви на більш відповідну.

Відео матеріали «Сенсація»

Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили

13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Сенсація». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Сенсація»

Написати коментар...
Написати коментар...

Сенсація, фільм 2019
Українська прем'єра 13.02.2020
Жанри: біографія, драма
США, Канада