Новини фільмів про (2019)

11 травня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix зняв адаптацію коміксів «Стара гвардія», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон.

Читати далі...
3 березня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Блейк Лайвлі поділилася парочкою нових закулісних фотографій з гримерного трейлера свого останнього фільму «Ритм-секція», де вона багато разів змінює свій образ.

Читати далі...
15 лютого 2020,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжі фотографії зі зйомок супергеройського екшену «Загін самогубців 2» розкривають новий незвичний наряд нашої улюбленої Харлі Квін.

Читати далі...
14 лютого 2020,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося емоційний виступ Марго Роббі в новому фрагменті біографічного фільму Джея Роуча «Сенсація», за гру в якому вона була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

Читати далі...
30 січня 2020,  16:12 | Новини фільмів

Дівчата, ви готові до емансипації? Тоді швидше вмикайте новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» з приголомшливою Марго Роббі в головній ролі.

Читати далі...
28 січня 2020,  00:39 | Новини фільмів

У кожного є свої потаємні фантазії. І новий трейлер фільму жахів «Острів фантазій» показує, що часом краще не бажати їхнього здійснення.

Нова кінокартина режисера горора «Правда або дія» Джеффа Водлоу, натхненна хітовим серіалом 1970-х «Острів фантазій», показує, як Люсі Гейл, Меггі Кью, Майкл Рукер, Остін Стовелл, Портія Даблдей, Джиммі О. Ян і Раян Гансен потрапляють на розкішний курорт Майкла Пеньї, де всі їхні заповітні бажання можуть стати реальністю. Гості вважають, що все це просто реалістичні голограми, але незабаром розуміють, що на острові відбуваються жахливі речі, і тепер їм доведеться битися, щоб не стати обідом для монстрів.

Відправитися на «Острів фантазій» разом з Гейл та іншими ви зможете з 13 лютого. У той же день відбудуться прем'єри таких очікуваних фільмів, як «Сенсація», «Їжак Сонік», «Так близько до горизонту» і «Кінгс Мен».

15 жовтня 2019,  23:13 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер біографічної драми «Секс-бомба», який показує, як Шарліз Терон, Марго Роббі та Ніколь Кідман оголошують війну розпусному медіамагнату.

Читати далі...
27 вересня 2019,  00:21 | Новини фільмів

У мережі з'явився український тизер-трейлер очікуваної біографічної драми «Секс-бомба», в якому Марго Роббі, Шарліз Терон та Ніколь Кідман переглядаються в ліфті напередодні великого скандалу.

Фільм «Секс-бомба» («Bombshell») розповість про один з найгучніших скандалів в історії американського телебачення. У тизері Роббі, Терон та Кідман постають в образах журналісток Кайли Поспісін, Мегін Келлі і Гретчен Карлсон, які першими виступили із звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлса (Джон Літгоу), в результаті чого той був змушений залишити свою керівну посаду.

Побачити фільм «Секс-бомба» в кінотеатрах України буде можливо з 19 грудня.

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...