Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джиммі О. ЯнJimmy O. Yang

Джиммі О. Ян / Jimmy O. Yang
Народився 11 червня 1987; Британський Гонконг
100%
1
0%
0

Фільмографія Джиммі О. Яна

Me Time (2022) ... актор
Аромат кохання (2021) ... Josh
Дракон бажань (2021) ... Small Goon, (English version)
We Bare Bears: The Movie (2020) ... Joey Raccoon
Космічні війська (2020) ... Dr. Chan Kaifang
Острів фантазій (2020) ... Brax
Гламурний бізнес (2020) ... Ron
Лего. Фільм 2 (2019) ... Enthusiastic Zebra
Steve Aoki Feat. BTS: Waste It on Me (2018) ... актор
Іграшки для дорослих (2018) ... Officer Delancey
Відео з участю Джиммі О. Яна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джиммі О. Яна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джиммі О. Яна

Написати коментар...
Написати коментар...