Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джимми О. ЯнJimmy O. Yang

Джимми О. Ян / Jimmy O. Yang
Родился 11 июня 1987; Британский Гонконг
100%
1
0%
0

Фильмография Джимми О. Яна

Me Time (2022) ... актер
Аромат любви (2021) ... Josh
Дракон желаний (2021) ... Small Goon, (English version)
We Bare Bears: The Movie (2020) ... Joey Raccoon
Космические войска (2020) ... Dr. Chan Kaifang
Остров фантазий (2020) ... Brax
Гламурный бизнес (2020) ... Ron
Лего. Фильм 2 (2019) ... Enthusiastic Zebra
Steve Aoki Feat. BTS: Waste It on Me (2018) ... актер
Игрушки для взрослых (2018) ... Officer Delancey
Видео с участием Джимми О. Яна

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Джимми О. Яна. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Джимми О. Яна

Написать комментарий...
Написать комментарий...