Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Стів КареллSteve Carell

Стів Карелл / Steve Carell
Повне ім'я: Steven John Carell
Народився 16 серпня 1962; Конкорд, Массачусетс, США
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Стіва Карелла

Посіпаки: Становлення лиходія (2022) ... Gru
Незрівняний (2020) ... Gary Zimmer
Космічні війська (2020) ... General Mark R. Naird, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Threat Level Midnight: The Movie (2019) ... Micheal Scarn, продюсер
Ранкове шоу (2019) ... Mitch Kessler
Vice: Deleted Scenes (2019) ... Donald Rumsfeld (segment 'Musical') (segment 'Bunker')
Ласкаво просимо до Марвена (2018) ... Mark Hogancamp

Біографія Стіва Карелла

Карелл народився в місті Конкорд, штат Массачусетс і виріс у сусіднім місті Астон. У цей час він живе разом зі своєю дружиною, акторкою Ненсі Уоллс (шоу «Суботнім вечором у прямому ефірі» на каналі NBC), з якою він познайомився під час виступів у театрі «Друге місто». Вона теж неодноразово брала участь в «Щоденному шоу». Стів Карелл - щасливий батько чотирирічної дочки й однорічного сина.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стіва Карелла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стіва Карелла

Написати коментар...
Написати коментар...