Ніколь КідманNicole Kidman

Ніколь Кідман / Nicole Kidman
Повне ім'я: Nicole Mary Kidman
Народилася 20 червня 1967; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 180 см
94%
17
6%
1

Фільмографія Ніколь Кідман

The Prom (2020) ... Angie Dickinson
Відіграти назад (2020) ... Grace Sachs, продюсер (исполнительный продюсер)
The Expatriates (2020) ... актриса, продюсер (исполнительный продюсер)
Untitled Charles Randolph Project (2019) ... Gretchen Carlson
Щиголь (2019) ... Mrs. Barbour
Аквамен (2018) ... Atlanna
Зниклий хлопчик (2018) ... Nancy Eamons
Час відплати (2018) ... Erin Bell

Біографія Ніколь Кідман

Ніколь Мері Кідман (англ. Nicole Mary Kidman; р. 1967) - австралійська і американська кіноактриса, одна з найбільш високооплачуваних виконавиць Голівуду. Лауреат премії «Оскар» 2003 року, триразова володарка премії «Золотий глобус» (1996, 2002, 2003).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніколь Кідман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніколь Кідман

Написати коментар...
Написати коментар...