Ніколь КідманNicole Kidman

Ніколь Кідман / Nicole Kidman
Повне ім'я: Nicole Mary Kidman
Народилася 20 червня 1967; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 180 см
94%
17
6%
1

Фільмографія Ніколь Кідман

Гарні речі (2021) ... актриса
Дев'ять ідеальних незнайомців (2021) ... Masha, продюсер (исполнительный продюсер)
Випускний (2020) ... Angie Dickinson
Відіграти назад (2020) ... Grace Fraser, продюсер (исполнительный продюсер)
Variety's Power of Women: Frontline Heroes (2020) ... актриса
Сенсація (2019) ... Gretchen Carlson
Щиголь (2019) ... Mrs. Barbour
Аквамен (2018) ... Atlanna

Біографія Ніколь Кідман

Ніколь Мері Кідман (англ. Nicole Mary Kidman; р. 1967) - австралійська і американська кіноактриса, одна з найбільш високооплачуваних виконавиць Голівуду. Лауреат премії «Оскар» 2003 року, триразова володарка премії «Золотий глобус» (1996, 2002, 2003).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніколь Кідман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніколь Кідман

Написати коментар...
Написати коментар...