Ніколь КідманNicole Kidman

Ніколь Кідман / Nicole Kidman
Повне ім'я: Nicole Mary Kidman
Народилася 20 червня 1967; Гонолулу, Гаваї, США
Зріст: 180 см
94%
16
6%
1

Фільмографія Ніколь Кідман

Щегол (2019) ... Mrs. Barbour
1+1: Нова історія (2019) ... Yvonne Pendleton
Аквамен (2018) ... Atlanna
Зниклий хлопчик (2018) ... Nancy Eamons
Час відплати (2018) ... Erin Bell
Terror Nullius (2018) ... актриса
23-а щорічна церемонія вручення премії Critics 'Choice Awards (2018) ... актриса
Фатальна спокуса (2017) ... актриса
Вбивство священного оленя (2017) ... Anna Murphy
Як розмовляти з дівчатами на вечірках (2017) ... Queen Boadicea

Біографія Ніколь Кідман

Ніколь Мері Кідман (англ. Nicole Mary Kidman; р. 1967) - австралійська і американська кіноактриса, одна з найбільш високооплачуваних виконавиць Голівуду. Лауреат премії «Оскар» 2003 року, триразова володарка премії «Золотий глобус» (1996, 2002, 2003).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніколь Кідман. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніколь Кідман

Написати коментар...
Написати коментар...