Сандра БаллокSandra Bullock

Сандра Баллок / Sandra Bullock
Повне ім'я: Sandra Annette Bullock
Народилася 26 липня 1964; Арлінгтон, США
Зріст: 171 см
92%
11
8%
1

Фільмографія Сандри Баллок

Пташиний короб (2018) ... Malorie
Вісім подруг Оушена (2018) ... Debbie Ocean
Наш бренд – кризис (2015) ... Jane, продюсер (исполнительный продюсер)
Посіпаки (2015) ... Scarlet Overkill
Анингаак (2013) ... актриса
Прем'єр-міністри: Першопрохідці (2013) ... Golda Meir
Гравітація (2013) ... Ryan Stone
Озброєні та небезпечні (2013) ... Ashburn
$ 10 000 000
Надзвичайно голосно і неймовірно близько (2011) ... Linda Schell
Відео з участю Сандри Баллок

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сандри Баллок. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сандри Баллок

Написати коментар...
Написати коментар...