Новини фільмів, в яких згадується Ніколь Кідман

7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Читати далі...
14 вересня 2023,  21:15 | Новини фільмів

Чотири роки тому він був ніким, а тепер став королем Підводного світу! Дивіться перший український трейлер супергеройського екшену Джеймса Вана «Аквамен і загублене королівство», де у головній ролі повертається Джейсон Момоа.

Читати далі...
11 вересня 2023,  15:40 | Новини фільмів

Нарешті студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером супергеройського екшену «Аквамен і загублене королівство», який повідомляє, що трейлер вийде у четвер.

Читати далі...
19 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Студія Focus Features щойно поділилася трейлером без цензури свого очікуваного пригодницького епіка під назвою «Варяг» («The Northman»), головну роль у якому виконає зірка серіалів «Справжня кров» та «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Читати далі...
8 березня 2021,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за трейлерами супергеройського блокбастера «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» про Супермена та Бетмена режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах персональними трейлером і постером з підводним супергероєм Акваменом.

Читати далі...
5 грудня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до онлайн-прем'єри очікуваного музичного дійства під назвою «Випускний» стримінгова платформа Netflix вирішила змусити співати і танцювати усіх шанувальників зірки мюзиклу «Мулен Руж» Ніколь Кідман, поділившись розширеним фрагментом з її головною піснею.

Читати далі...
26 листопада 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час влаштувати справжнє свято любові, надії та дружби! Стримінгова платформа Netflix опублікувала офіційний трейлер свого очікуваного мюзиклу «Випускний» за участю відомих голлівудських акторів Меріл Стріп, Ніколь Кідман, Джеймса Кордена і Керрі Вашингтон.

Читати далі...
21 листопада 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі піснею «Wear Your Crown», яка прозвучить в мюзиклі «Випускний», і глядачі з подивом почули, що в ній читає реп сама Меріл Стріп, зірка хітових мюзиклів «Mamma Mia!». А ви говорите, що 2020 рік не дав нам нічого доброго.

Читати далі...
22 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітового серіалу «Хор» («Лузери») Раян Мерфі обіцяє нам подарувати перед Новим роком новий незабутній мюзикл «Випускний», в першому трейлері якого в яскравих костюмах сяють Меріл Стріп, Ніколь Кідман і Джеймс Корден.

Читати далі...
14 лютого 2020,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося емоційний виступ Марго Роббі в новому фрагменті біографічного фільму Джея Роуча «Сенсація», за гру в якому вона була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус».

Читати далі...
15 жовтня 2019,  23:13 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов офіційний трейлер біографічної драми «Секс-бомба», який показує, як Шарліз Терон, Марго Роббі та Ніколь Кідман оголошують війну розпусному медіамагнату.

Читати далі...
27 вересня 2019,  00:21 | Новини фільмів

У мережі з'явився український тизер-трейлер очікуваної біографічної драми «Секс-бомба», в якому Марго Роббі, Шарліз Терон та Ніколь Кідман переглядаються в ліфті напередодні великого скандалу.

Фільм «Секс-бомба» («Bombshell») розповість про один з найгучніших скандалів в історії американського телебачення. У тизері Роббі, Терон та Кідман постають в образах журналісток Кайли Поспісін, Мегін Келлі і Гретчен Карлсон, які першими виступили із звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави Fox News і Fox Television Stations Роджера Айлса (Джон Літгоу), в результаті чого той був змушений залишити свою керівну посаду.

Побачити фільм «Секс-бомба» в кінотеатрах України буде можливо з 19 грудня.

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...
24 липня 2019,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два місяці до прем'єри студія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером своєї драматичної картини «Щиголь», головну роль в якій виконує зірка екшену «На драйві» Енсел Елгорт.

Адаптація популярного роману письменниці Донни Тартт розповість про Теодора «Тео» Декера (Енсел Елгорт), який у 13 років втратив свою матір під час теракту в музеї Метрополітен. Трагедія змінила все його життя, перетворивши його на хвилюючу одіссею спокути провини, переосмислення і навіть кохання. Намагаючись впоратися з усім цим, Тео тримається за частинку того страшного дня... картину крихітної пташки, прикутої до карнизу. Картину «Щиголь».

Українська прем'єра фільму Джона Краулі, де також з'являться Ніколь Кідман, Сара Полсон, Фінн Вулфард, Люк Вілсон та Джеффрі Райт, відбудеться 26 вересня.

23 липня 2019,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. вирішила порадувати нас розширеним ТБ-роликом своєї очікуваної екранізації роману Донни Тартт «Щиголь», в якому з'являються персонажі у втіленні Енсела Елгорта та Ніколь Кідман.

У драматичному фільмі режисера Джона Краулі Елгорт втілює дорослого Теодора «Тео» Декера, який в 13 років втратив свою маму під час вибуху в музеї Метрополітен. В даному відео він приходить відвідати свою опікунку місіс Барбур, яку грає Кідман. Тео розповідає їй, що займається продажем антикваріату, і вона радісно згадує, як в дитинстві він завжди милувався найбільш вартісними картинами в їхньому домі.

Дивіться також український трейлер драми «Щиголь». У кіно з 26 вересня.