Оновлення, в яких згадується Ніколь Кідман

3 грудня 2018,  18:15 | Оновлення

Вийшов український трейлер трилера «Час відплати» з Ніколь Кідман у головній ролі.

За сюжетом працівниця поліції Ерін Белл (Ніколь Кідман) впроваджується у злочинну банду Лос-Анджелеса. Пізніше вона закохується в одного з членів банди Кріса (Себастіан Стен). Спланована операція йде не за планом і через декілька років головній героїні належить поквитатися з бандитами, які «знищили її минуле».

Дата виходу фільму «Час відплати» поки невідома, стежте за оновленням на нашому сайті.

8 листопада 2018,  17:59 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Недоторканні» з Кевіном Хартом, Брайаном Кренстоном та Ніколь Кідман у головних ролях.

Американський ремейк зворушливого французького кінохіта 2011 року про дружбу між паралізованим багатієм та його чорношкірим помічником-доглядальником. Літній аристократичний інтелектуал, який проводить старість в інвалідному кріслі, наймає безпардонного хлопця з низів, у якого, як не дивно, є чому повчитися.

Українська прем'єра фільму «Недоторканні» очікується 10 січня 2019 року.

30 листопада 2017,  14:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо подивитися свіжий український трейлер трилера «Вбивство священного оленя» з Коліном Фарреллом і Ніколь Кідман у головних ролях.

Підліток намагається зблизити успішного хірурга зі своєю самотньою матір'ю – та наслідки його вчинків будуть вкрай неочікуваними.

В кінотеатрах України фільм стартує з 28 грудня.

16 жовтня 2017,  03:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Колін Фаррелл та Ніколь Кідман опиняються у великій небезпеці в новому трейлері психологічного трилера «Вбивство священного оленя». Вони втілюють щасливе подружжя Стівена й Анну Мюррей, у яких є двоє прекрасних дітей. Але одного разу до них в будинок приходить син колишнього пацієнта Стівена Мартін (Баррі Кеоган), який готовий на все, щоб доктор став новим чоловіком його матері (Алісія Сільверстоун), навіть на вбивство.

Це тривожне творіння грецького режисера Йоргоса ЛантімосаЛобстер») прибуде в українські кінотеатри 30 листопада.

8 жовтня 2017,  23:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер фантастичної мелодрами «Як розмовляти з дівчатами на вечірках», де Ель Фаннінг грає чарівну іншопланетянку.

Події фільму відправляють нас в 1977 рік у Лондон, де панк-рок знаходиться на своєму піку. Молодий хлопець Енн (Алекс Шарп) зустрічає прекрасну дівчину з іншої планети Зан (Фаннінг) і закохується в неї. Разом вони весело проводять час, але незабаром дізнаються, що інші іншопланетяни, які прибули на Землю разом з Зан, хочуть знищити людський світ. І люди на чолі з місцевою панк-зіркою Королевою Боадіцеєю (Ніколь Кідман) вирішують дати їм відсіч.

Українська прем'єра картини Джона Кемерона МітчеллаГедвіга і злощасний дюйм») очікується 8 лютого 2018 року.

16 серпня 2017,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія A24 представила перший трейлер психологічного горору «Вбивство священного оленя», де головні ролі зіграли володарка «Оскара» Ніколь Кідман й володар «Золотого глобуса» Колін Фаррелл. Це історія про тінейджера (Баррі Кеоган), який намагається привести блискучого хірурга в свою дисфункціональну сім'ю, що обертається кошмаром для всіх. У трейлері також з'являється Реффі Кессіді, яка виконує моторошний кавер на пісню Еллі Голдінг «Burn».

Українська прем'єра фільму Йоргоса Лантімоса очікується 30 листопада.

20 квітня 2017,  14:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Focus Features поділилася новим трейлером до трилера «Фатальна спокуса», який є римейком фільму «Ошуканий» з Клінтом Іствудом. Тут раненого солдата армії Союзу США, полоненого в школі-інтернаті для дівчаток Конфедерації, втілює Колін Фаррелл, а жінок, в рядах яких він провокує ревнощі й зраду, грають Ніколь Кідман, Кірстен Данст і Ель Фаннінг.

Кінокартина Софії Копполи буде представлена в рамках конкурсної програми на 70-му Каннському кінофестивалі.

10 лютого 2017,  19:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Софія Коппола зняла свій рімейк драматичного трилера «Ошуканий», де Колін Фаррелл втілює пораненого солдата-северянина, який у часи Громадянської війни опинився в школі-інтернаті для дівчат Конфедерації, і його присутність там зароджує в самотніх жіночих серцях пристрасть та ревнощі.

Героїнь, в чиї ряди герой Фаррелла вносить розбрат, зіграли Ніколь Кідман, Кірстен Данст та Ель Фаннінг.

6 лютого 2017,  18:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер до фільму «Лев» з Девом Пателем та Ніколь Кідман, що отримав 6 номінацій на «Оскар» і вийде в кінотеатрах України з 2 березня.

Хлопчик з нетрів, Сару, загубився у віці 5 років. Йому вдалося вижити і знайти новий будинок в Австралії. 25 років потому він дивом повернувся в рідний дім і зустрівся з матір'ю.

3 грудня 2016,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер міні-серіалу «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун, Ніколь Кідман та Шейлін Вудлі в головних ролях показує, що й у нібито ідеальних матерів є свої секрети в шафі, які поступово вилазять на загальний огляд, поки жінки втрачають контроль над тим, що відбувається в їхніх життях.

Також в трейлері показаний поцілунок Кідман та Олександра Скарсгарда, якщо вам раптом було недостатньо перерахованих вище імен, щоб тут же подивитися це відео.

18 жовтня 2016,  09:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер нового міні-серіалу від HBO «Велика маленька брехня» мигцем показує ідеальні життя декількох матерів, яких втілюють Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Лора Дерн та Зої Кравіц. Але одна трагедія кардинально все змінює. Також в серіали зіграють Олександр Скарсгард, Адам Скотт і Джеймс Таппер.

Прем'єра «Великої маленької брехні», знятої режисером «Далласького клубу покупцiв» Жан-Марком Валле, відбудеться в 2017 році.

26 серпня 2016,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Лев» повідає про індійського хлопчика, який губиться на вулицях Калькутти і опиняється в Австралії у прийомних батьків. А коли він стає дорослим, то вирішує знайти свою справжню сім'ю. Головну роль тут грає зірка «Мільйонера з нетрів» Дев Патель, допомагати йому в пошуках буде Руні Мара, а його австралійських батьків втілюють Ніколь Кідман і Девід Венем.

26 квітня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 5 травня українські кінотеатри покажуть трилер «Чужа земля» з прекрасною Ніколь Кідман, а поки що пропонуємо подивитися український трейлер.

Кетрін і Меттью Паркери намагаються пристосуватися до нового життя в містечку Натгарі, вони ведуть відокремлений спосіб життя. Одного разу вночі перед великою піщаною бурею їх двоє дітей-підлітків виходять з будинку і пропадають без сліду. Пошукову операцію очолює поліцейський Девід Рей. Зростаючі підозри і чутки налаштовують місцевих жителів проти Паркерів, перетворюючи їх життя на пекло.

6 листопада 2013,  13:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер вибухової комедії «ТЕЛЕПАРТАЧ: І ЗНОВУ ЗДРАСТЄ»!

Пришелепкуватий і недолугий телеведучий Рон Бурґунді впевнений у власних силах і не дарма, адже з ним у команді зірки першого ешелону: Стів Карелл, Ніколь Кідман та Джим Керрі!

Старт в Україні: 19 червня 2014 року.