Шарліз ТеронCharlize Theron

Шарліз Терон / Charlize Theron
Псевдонім: Charlie
Народилася 7 серпня 1975; Беноні, Південна Африка
Зріст: 177 см
92%
11
8%
1

Фільмографія Шарліз Терон

Форсаж 9 (2020) ... Cipher
Секс-бомба (2019) ... Megyn Kelly, продюсер (сопродюсер)
Родина Адамсів (2019) ... Morticia Addams, продюсер (исполнительный продюсер)
Загадкове вбивство (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Божевільна парочка (2019) ... Charlotte Field, продюсер (продюсер)
Dior J'adore: The New Absolu (2018) ... Woman
Приватна війна (2018) ... продюсер

Біографія Шарліз Терон

Шарліз Терон народилася 7 серпня 1975 року в невеликому містечку Беноні на півдні Африки.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Шарліз Терон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Шарліз Терон

Написати коментар...
Написати коментар...