Загін самогубців: Місія навиліт (2021)The Suicide Squad

Трейлер Загін самогубців: Місія навиліт
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 5 серпня 2021

«Вони вб'ються, але врятують світ!»

Ласкаво просимо до пекла або Бель Рів, в'язниці із найвищим рівнем смертності в США. Місце, де утримуються найнебезпечніші лиходії світу. Злочинці згодні на все, аби вибратися, навіть приєднатись до суперсекретної оперативної групи Загін «Ікс»! Яке ж смертельно-небезпечне завдання заплановано на сьогодні? Збираємо разом Бладспорта, Миротворця, Капітана Бумеранга, Щуроловку 2, Саванта, Кінґ Шарка, Блекґарда, Джавеліна та улюбленицю публіки, неврівноважену Харлі Квінн. Видаємо зброю і скидуємо (у прямому сенсі слова) на віддалений ворожий острів Корто Мальтезе. Просуваючись джунглями, повними бойовиків та партизанів, Загін прямує до місця виконання свого завдання. Ну і як завжди, один неправильний хід — і неминуча смерть (від рук ворога, товариша по команді чи самої Аманди Воллер). Якщо хтось хотів би зробити ставку у цій грі, то найрозумніший хід — ставити проти всіх них.

Жанри: бойовик, комедія, пригоди, фантастика, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 18+
Тривалість: 2 г. 12 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 28 липня 2021

Чи знаєте ви?

Студія пропонувала поставити фільм Мелу Гібсону, але він відмовився.

Відео матеріали «Загін самогубців: Місія навиліт»

Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна

5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Загін самогубців: Місія навиліт». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»

Написати коментар...
Написати коментар...

Загін самогубців: Місія навиліт, фільм 2021
Українська прем'єра 05.08.2021
Жанри: бойовик, комедія, пригоди, фантастика, фентезі
США