Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ідріс ЕльбаIdris Elba

Ідріс Ельба / Idris Elba
Народився 6 вересня 1972; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 190 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Ідріса Ельби

Хижак (2022) ... Dr. Nate Samuels
Їжак Сонік 2 (2022) ... Knuckles
Три тисячі років бажань (2022) ... актор
Тим болючіше падати (2021) ... Rufus Buck
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Bloodsport
Міський ковбой (2020) ... Harp, продюсер
Ельба проти Блоку (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Кішки (2019) ... Macavity

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ідріса Ельби. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ідріса Ельби

Написати коментар...
Написати коментар...