Герберт Джордж УеллсH.G. Wells

Герберт Джордж Уеллс / H.G. Wells
Народився 21 вересня 1866
100%
1
0%
0

Фільмографія

Людина-невидимка (2020) ... сценарист (роман, в титрах не указан)
Війна світів (2019) ... сценарист (рассказ)
Кошмарні світи Герберта Веллса (2016) ... сценарист
H.G. Wells's the Country of the Blind (2014) ... сценарист (рассказ)
War of the Worlds (2013) ... сценарист
War of the Worlds the True Story (2012) ... сценарист (роман)
La femme invisible (2011) ... сценарист (роман)
Морлоки (2011) ... сценарист (роман)
The First Men in the Moon (2010) ... сценарист (роман)
Війна серверів (2007) ... сценарист (роман)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...