Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дженніфер ГарнерJennifer Garner

Дженніфер Гарнер / Jennifer Garner
Повне ім'я: Jennifer Anne Garner
Народилася 17 квітня 1972; Х'юстон, Техас, США
Зріст: 173 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Дженніфер Гарнер

Проєкт «Адам» (2022) ... Ellie Reed
День «так» (2021) ... Allison Torres, продюсер (продюсер)
Princess Bride (2020) ... Princess Buttercup
The Princess Bride (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... Princess Buttercup
Variety's Power of Women: Frontline Heroes (2020) ... актриса
Диво-парк (2019) ... Mom
Stand Up to Cancer (2018) ... Self
Кемпінг (2018) ... Kathryn McSorley-Jodell
М'ята (2018) ... Riley North

Біографія Дженніфер Гарнер

Дженніфер Енн Гарнер (англ. Jennifer Anne Garner; народилася 17 квітня 1972) - американська актриса кіно і телебачення, продюсер. Найбільш відома ролями агента ЦРУ Сідні Брістоу в телесеріалі «Шпигунка» і героїні коміксів Електри Натчіос в двох фільмах, «Шибайголова» і «Електра». Володарка премії Золотий глобус у номінації «Краща актриса драматичного серіалу». Дружина актора Бена Аффлека і з 29 червня 2005 носить прізвище чоловіка - Аффлек.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженніфер Гарнер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженніфер Гарнер

Написати коментар...
Написати коментар...