Оновлення, в яких згадується Сторм Рейд

20 листопада 2017,  15:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер діснеївського фентезі «Складки часу» від режисера Ави ДюВерней.

Доктор Алекс Муррі (Кріс Пайн), який займався дослідженнями простору й часу, пропав при загадкових обставинах, і тепер його дочка Мег (Сторм Рейд) разом з друзями повинна подорожувати крізь простір, використовуючи п'ятий вимір, щоб врятувати його від злої енергії. Допомагати дівчинці у її нелегкій місії будуть три чарівниці: місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) і місіс Хто (Мінді Кейлінг).

Українська прем'єра картини від творців «Книги джунглів» та «Красуні і чудовиська» відбудеться 8 березня 2018 року.

20 листопада 2017,  09:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий офіційний трейлер майбутнього діснеївського фентезі від Walt Disney Pictures «Складки часу».

Ґрунтуючись на світовому бестселері письменниці Мадлен Л'енгл, «Складки часу» покажуть перетворюючу подорож однієї дівчини (Сторм Рейд), очолювану трьома небесними провідниками (Різ Візерспун, Мінді Кейлінг, Опра Вінфрі), в ході якого ми виявляємо, що сила людини виходить з її набуття індивідуальності і що кращий спосіб перемогти страх — подорожувати за своїм власним світлом.

Також дивимося перший український трейлер «Складки часу» і чекаємо на другий в дубляжі. У кіно картина Ави ДюВерней прибуде 8 березня 2018 року.

17 липня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер фентезі-екранізації світового бестселера письменниці Мадлен Л'Енгл «Складки часу»! Різ Візерспун, Кріс Пайн, Зак Галіфіанакіс, Опра Вінфрі та майбутня зірка Сторм Рейд опиняються у вихорі міжгалактичного зіткнення Добра і Зла. Чи вдасться героям запобігти загибелі планети, запрограмованої всесильним Центральним Комп'ютером?

Українські глядачі побачать творіння Ави ДюВерней на день раніше, ніж американські, 8 березня 2018 року.

16 липня 2017,  03:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney представила перший трейлер свого нового грандіозного творіння «Тріщина в часі». У ній дівчинка Мег (Сторм Рейд) разом із молодшим братом та другом відправляється на пошуки свого батька-вченого Алекса Мюррі (Кріс Пайн), чиє відкриття ненавмисно звільнило темряву, яка може поглинути всесвіт. І за допомогою трьох незвичайних створінь — місіс Щотаке (Різ Візерспун), місіс Хто (Мінді Кейлінг) та місіс Яка (Опра Вінфрі) — Мег подорожує космосом, щоб побороти темряву й врятувати батька.

Казка від номінантки на премію «Оскар» Ави ДюВерней вийде в світовий прокат в березні 2018 року. Очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

15 липня 2017,  02:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ава ДюВерней поділилася в Твіттері тизером майбутнього трейлера діснеївської казки «Тріщина в часі», який вийде в цю суботу. Фільм зібрав знатний каст, куди увійшли Різ Візерспун, Кріс Пайн, Мінді Кейлінг, Опра Вінфрі, Зак Галіфіанакіс та Сторм Рейд.

Детальніше про проект читайте тут. Багато закулісних фото зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.