Оновлення, в яких згадується Лінда Карделліні

12 лютого 2019,  15:44 | Оновлення

Підоспів другий український трейлер фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» від продюсера Джеймса Вана.

Події картини розгортаються в Лос-Анджелесі у 1973-му році. Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) ‒ вдова, яка сама виховує двох дітей і працює в службі соцзахисту. Під час розслідування загадкового зникнення своїх підопічних жінка виявляє вражаючі подібності зі страшними надприродними явищами, які переслідують її власну родину. Заручившись підтримкою місцевого священика, Анна дізнається, що злий дух мексиканської жінки-самогубці, відомий як Ла Йорона або Жінка яка плаче, хоче заволодіти її дітьми.

Реліз фільму «Прокляття Ла Йорони» очікується 18 квітня.

30 листопада 2018,  16:47 | Оновлення

Представляємо український трейлер комедійної біографічної драми «Зелена книга» від режисера Пітера Фарреллі.

Картина розповідає реальну історію подорожі по півдню США відомого джазового піаніста і звичайного водія, між якими, згодом, виникає дружба.

Головні ролі виконали Вігго Мортенсен, Махершала Алі та Лінда Карделліні. Прем'єра фільму «Зелена книга» в Україні відбудеться 24 січня 2019 року.

12 серпня 2018,  18:22 | Оновлення

З'явився український трейлер гостросюжетного бойовика «Хантер-кілер» від режисера Донована Марша, в якому зіграли Джерард Батлер, Гарі Олдман, Лінда Карделлини і Коммон.

У центрі сюжету опиняється капітан підводного човна, якому належить об'єднатися з офіцерами спецназу ВМС США, щоб запобігти світовій катастрофі.

Сюжет фільму «Хантер-кіллер» заснований на романі Джорджа Воллеса та Дона Кіта «Точка обстрілу».

Українська прем'єра «Хантер-кіллер» очікується 25 жовтня.

6 листопада 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик майбутньої святкової комедії «Хто в домі тато 2», який підніме ваш настрій.

У продовженні фільму «Хто в домі тато», де Марк Волберг в образі колишнього чоловіка й біологічного батька та Вілл Феррелл в образі нинішнього чоловіка й вітчима змагалися за увагу своїх дітей і Лінди Карделліні, на голови цієї сім'ї звалюється ще один дует недолугих батьків — дідусі, яких втілюють Мел Гібсон і Джон Літгоу. Й нудьгувати з ними не доведеться, оскільки суперництво переходить на новий рівень.

Дивимося свіжий святковий трейлер «Хто в домі тато 2». У кіно з 23 листопада.

2 листопада 2017,  22:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день листопада студія Paramount Pictures вирішила за допомогою святкового трейлера нагадати, що новорічні свята вже не за горами, і скоро на екрани виходить новорічна комедія «Хто в домі тато 2».

До Марка Волберга і Вілла Феррелла на свята приїжджають їхні батьки Мел Гібсон та Джон Літгоу й влаштовують їм незабутні канікули. У новому трейлері Гібсон починає розповідати своїм екранним онукам непристойний анекдот і впускає Волберга на підлогу, а Феррелл знищує машину, обливається гарячим какао і намагається відбити Літгоу у зграї вовків. За всім цим в шоці спостерігає Лінда Карделліні.

Українська прем'єра комедії Шона Андерса відбудеться на кілька тижнів пізніше, ніж планувалося раніше, 23 листопада.

29 березня 2016,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый официальный кадр байопика «Основатель» представляет обладателя «Оскара» Майкла Китона в образе бизнесмена Рэя Крока, сделавшего сеть быстрого питания McDonald's всемирно известной.

Читати далі...