Новини фільмів, в яких згадується Лінда Карделліні

19 вересня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських кінопрем'єр осені з'явилася кінострічка «Капоне», в якій номінант на премію «Оскар» Том Гарді грає сумнозвісного гангстера Аль Капоне в його останні роки життя.

Читати далі...
16 квітня 2020,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився перший трейлер біографічної драми «Капоне», головну роль в якій виконує зірка «Венома» і «Шаленого Макса» Том Гарді.

Читати далі...
16 квітня 2019,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло не має меж. Студія Warner Bros. представила новий трейлер свого містичного фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», який виходить в український прокат 18 квітня.

Продюсер Джеймс Ван, творець франшизи «Закляття», представляє нову страшну історію, засновану на давній латиноамериканській легенді. Ла Йорона або Плачуча жінка є жахливою примарою, яка застрягла між раєм і пеклом через власні вчинки. Вона втопила себе та своїх дітей і тепер полює на живих. У 1970-х роках Ла Йорона обирає своїми жертвами вдову Анну Гарсію (Лінда Карделліні з фільмів «Месники: Ера Альтрона» і «Зелена книга») та її маленьких дітей... Їхньою єдиною надією на порятунок стає священик отець Перес (Тоні Амендола).

Ви вже можете купити квитки на фільм «Прокляття Ла Йорони» на нашому сайті.

12 лютого 2019,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок студія Warner Bros. Pictures представила повноцінний трейлер свого нового містичного горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого є творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван.

Події фільму жахів режисера Майкла Чавеса розгортаються у 1970-х роках в Лос-Анджелесі. Не повіривши у страшне попередження, що йшло від проблемної матері, яка знаходиться під слідством, соціальна працівниця Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) та її маленькі діти скоро опиняються у великій небезпеці, що походить з надприродного світу. Допомогти їм врятуватися від кровожерливої Ла Йорони може лише розчарований священик отець Перес (Тоні Амендола) та його містицизм, який відганяє зло, зіштовхуючи разом страх і віру.

Офіційний постер і нові кадри фільму «Прокляття Ла Йорони» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 квітня.

22 жовтня 2018,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних був представлений перший український трейлер фільму жахів «Прокляття Ла Йороны», де головну роль виконує Лінда Карделліні.

Соціальна працівниця та її діти потрапляють в страшне надприродне царство. А все через те, що не звернули увагу на підозрілу поведінку жінки, котру підозрюють у вбивстві власних дітей. Врятуватись від смертельного гніву Ла Йорони допоможе лише священик, який зіштовхне страх та віру і запечатає темряву назавжди. Адже вона не знає спокою від страждань, а в її душі не місце милосердю. Остерігайтеся прокляття Ла Йорони, бо вона піде на все, щоб заманити вас у пітьму.

Українська прем'єра горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого виступає творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться 18 квітня 2019 року.

18 жовтня 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна мексиканська легенда оживає в тизер-трейлері фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», також відомого як «Діти».

Ла Йорона. Плачуча жінка. Жахливий привид, який знаходиться в пастці між Раєм і Пеклом, куди потрапив через власні діяння. Одна згадка її імені викликає жах в серцях дорослих і дітей по всьому світу. І в Лос-Анджелесі 1970-х років Ла Йорона відправляється на полювання за дітьми.

В цій історії зіграють Лінда Карделліні, Патрісія Веласкес та Реймонд Крус.

Українська прем'єра фільму Майкла Чавеса, який продюсує творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться у квітні 2019 року.

18 вересня 2018,  14:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate опублікувала фінальний трейлер свого нового бойовика «Хантер-кіллер», де Джерард Батлер керує підводним човном і попереджує Третю світову війну.

Глибоко в водах Арктичного океану капітан американського підводного човна Джо Гласс (Батлер) шукає субмарину США, яка посилає сигнал лиха, і по ходу справи стає свідком таємного перевороту в російському уряді, який загрожує знищити світовий порядок. Гласс об'єднується з елітним загоном морських котиків, щоб визволити з полону російського президента, непоміченими пробратися крізь ворожі води і зупинити Третю світову війну.

Дивіться також український трейлер фільму «Хантер-кіллер». В кінотеатри України бойовик Донована Марша, де також зіграли Гері Олдман, Коммон, Лінда Карделліні і Мікаел Нюквіст, прибуде 25 жовтня.

16 вересня 2018,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі поділилася шісткою інтригуючих промо-роликів свого нового трилера «Проста послуга», які за духом нагадують серіали «Відчайдушні домогосподарки» і «Милі ошуканки».

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
15 серпня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal представила офіційний трейлер драматичної картини «Зелена книга», де Вігго Мортенсен стає водієм Махершали Алі.

Коли темношкірий піаніст світового класу Доктор Дон Ширлі (Алі) наймає італійсько-американського вишибалу Тоні Ліпа (Мортенсен) в якості свого водія на час концертного туру по провінційним містам півдня США у 1960-х роках, вони повинні покладатися на «Зелену книгу», гід по деяких громадських місцях, які безпечні для афроамериканців. Стикаючись з расизмом і небезпекою, як і з несподіваною людяністю та гумором, Дон і Тоні повинні відкинути геть свої відмінності, щоб вижити і досягти успіху в цій знаковій подорожі, яку вони запам'ятають на все життя.

Світова прем'єра фільму Пітера Фарреллі, де також зіграє Лінда Карделліні, відбудеться у грудні. Поки невідомо, чи добереться «Зелена книга» до кінотеатрів України.

27 липня 2018,  18:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джерард Батлер рятує російського президента на своїй субмарині в офіційному трейлері екшен-трилера «Мисливець-вбивця».

Читати далі...
13 липня 2018,  22:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блейк Лайвлі просить Анну Кендрік виконати просте прохання в офіційному трейлері детективного трилера «Проста послуга», яким кілька годин тому поділилася компанія Lionsgate.

Фільм «від темної сторони режисера Пола Фіга» повідає про маму-блогера Стефані (Кендрік), яка знайомиться з шикарною і загадковою Емілі (Лайвлі). Вони стають подругами, як раптом Емілі безслідно зникає, і Стефані вирішує провести своє власне розслідування, щоб дізнатися, що з нею сталося. Але героїня Лінди Карделліні попереджає в даному трейлері, що якщо Стефані буде порпатися в минулому Емілі, то знайде «щось жахливе», оскільки вона «ще ніколи не зустрічала таку красиву дівчину, яка б настільки відчайдушно прагнула бути невидимою».

Дивіться український трейлер «Проста послуга». У кіно з 20 вересня.

20 червня 2018,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Кендрік та Блейк Лайвлі підіймають тост на нових персональних постерах детективного трилера «Проста послуга».

Читати далі...
12 березня 2018,  12:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик очікуваного супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» повідомляє, що кінець вже близький.

У новому фільмі Кіновсесвіту Marvel супергерої Землі, відомі як Месники, об'єднаються з Вартовими Галактики в епічній битві з суперлиходієм Таносом (Джош Бролін), який прибуває на нашу планету, щоб зібрати всі Камені Нескінченності, стати неймовірно могутнім й поневолити цей світ.

Нещодавно стало відомо, що в третіх «Месниках» з'явиться Лінда Карделліні, яка грає дружину Соколиного ока (Джеремі Реннер). Українська прем'єра блокбастера Ентоні і Джо Руссо тепер відбудеться на тиждень раніше, 26 квітня.

3 березня 2018,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Список каста блокбастера «Месники: Війна нескінченності» поповнився ім'ям актриси Лінди Карделліні, яка грає дружину Соколиного ока.

Читати далі...