Джеймс ВанJames Wan

100%
1
0%
0

Фільмографія Джеймса Вана

Салимове Лігво (2023) ... продюсер
Аквамен і загублене королевство (2022) ... режисер, продюсер
Архів 81 (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Я знаю, що ви зробили минулого літа (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Закляття 3: За велінням диявола (2021) ... продюсер (продюсер), сценарист (история)
Пила: Спіраль (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мортал Комбат (2021) ... продюсер
Астрал: Темне царство (2020) ... режисер
Відео з участю Джеймса Вана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеймса Вана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеймса Вана

Написати коментар...
Написати коментар...