Новини, в яких згадується Джеймі Белл

7 квітня 2022,  19:39 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Apple TV+ продовжує радувати цікавими міні-серіалами з найталановитішими акторами сучасності. Вона представила трейлер багатосерійного трилера «Сяючі», в якому зірці хітового фільму «Людина-невидимка» Елізабет Мосс знову доведеться боротися з маніяком.

Читати далі...
5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

Читати далі...
23 жовтня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницько-фентезійної анімації для всієї родини «Академія монстрів», чия прем'єра переїхала з 29 жовтня на 12 листопада.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  18:41 | Новини фільмів

У мережі з'явився вирізаний епізод біографічної драми про Елтона Джона «Рокетмен», в якому Елтон намагається вбити себе, засунувши голову в духовку.

Сцена показує, як його найкращий друг і автор пісень Берні Топін (Джеймі Белл) заходить на кухню і бачить, як Елтон (Терон Еджертон) лежить на підлозі, поклавши голову в духовку і скаржиться на жахливий запах. Після на кухні з'являється його наречена Арабелла (Офелія Ловібонд), яку не вражає дана ситуація, і в результаті Елтон, набравшись хоробрості, повідомляє їй, що весілля не буде. На що вона говорить йому, що вагітна, але він швидко це спростовує, оскільки вони «не займалися сексом, як потрібно». Тому тепер Елтону потрібно шукати нове житло.

Чому байопік Декстера Флетчера є одним з найкращих фільмів 2019 року, читайте в нашій рецензії на фільм «Рокетмен».

4 червня 2019,  14:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні української прем'єри музичного байопіку «Рокетмен» в Інтернеті з'явився його розширений фрагмент, який показує, як Елтон Джон записав свою знамениту пісню «Your Song».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Рокетмен»
Елтон Джон: Секс, наркотики і рок-н-рол
29 травня 2019,  17:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після приголомшливого успіху і 4 «Оскарів» «Богемної рапсодії» режисер Декстер Флетчер, який дознімав фільм про Фредді Мерк'юрі, представляє широкій аудиторії історію ще одного легендарного музиканта – сера Елтона Джона. І цей біографічний мюзикл, названий на честь його космічної пісні «Рокетмен», відправляє глядача всередину драматичної і одночасно фантастичної історії його життя і кар'єри, яка переверне ваш світ.

Читати далі...
3 травня 2019,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«I'm a Rocket Man». На цьому тижні вийшов офіційний кліп на пісню «Rocket Man» у виконанні Терона Еджертона, яку актор записав для біографічного фентезі «Рокетмен».

Читати далі...
26 жовтня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний фільм Декстера Флетчера «Рокетмен», головну роль у якому виконує зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон, отримав офіційний український тизер-трейлер.

«Рокетмен», відомий у минулому як «Людина-ракета», буде фентезійним байопіком про одного з найуспішніших виконавців сучасності неповторного сера Елтона Джона . Це історія про те, як музичний вундеркінд перетворився на легенду британського року.

Українська прем'єра фільму, де разом з Еджертоном зіграють Брайс Даллас Говард, Річард Медден та Джеймі Белл, відбудеться 6 червня 2019 року.

1 жовтня 2018,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон перевтілюється в Елтона Джона у першому тизер-трейлері біографічної драми «Людина-ракета».

Згідно з офіційним синопсисом, «Людина-ракета» буде епічною музичною фантазією, яка покаже роки становлення неординарного і епатажного британського артиста сера Елтона Джона без цензури.

Компанію Эджертону в цій картині складуть Брайс Даллас ГовардСвіт Юрського періоду»), Річард МедденГра престолів») та Джеймі БеллБіллі Елліот»).

У широкий світовий прокат новий байопік Декстера ФлетчераЕдді „Орел“», «Богемна рапсодія») вийде в травні 2019 року. Поки невідомо, коли відбудеться його українська прем'єра.

4 січня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мелодраматичного байопіку «Кінозірки не помирають в Ліверпулі» показує запальні танці у виконанні Аннетт Бенінг і Джеймі Белла.

Бенінг втілює відому голлівудську актрису Глорію Грем, яка в 1970-х дізнається, що хвора на рак, і приїжджає в Ліверпуль, щоб виступати в театрі. Її сусідом виявляється актор Пітер Тернер, якого грає Белл, і між ними зав'язується бурхливий роман.

У листопаді Белл отримав за свою гру у фільмі Пола МакГігана нагороду Hollywood Film Awards.

6 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймі Белл закохується в Аннетт Бенінг в трейлері біографічної мелодрами «Кінозірки не помирають в Ліверпулі». Він втілює актора Пітера Тернера, а вона — голлівудську зірку й володарку премії «Оскар» Глорію Грем. Пітер і Глорія стають сусідами, коли вона приїжджає в Ліверпуль в 1979 році, і між ними зав'язується бурхливий роман.

Також в картині «Кінозірки не помирають в Ліверпулі», за роль в якій Белл отримав вчора премію Hollywood Film Awards, з'являться Джулі Волтерс і Ванесса Редгрейв.

Режисером фільму виступає Пол МакГіганЩасливе число Слевіна», «Шерлок»).

6 листопада 2017,  16:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія нагородження премії Hollywood Film Awards, лауреатами якої цього року опинилися Анджеліна Джолі, Кейт Вінслет і Гері Олдман, а також фільми «Той, хто біжить по лезу 2049», «Вартові Галактики 2» і «Красуня і чудовисько».

Читати далі...
7 вересня 2014,  20:26 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Отже, нарешті, прийшов час обговорити майбутні проекти від Marvel Comics, а саме три фільми які вийдуть в 2015 році. Фільми від Marvel - це вища планка якості епічного й героїчного кіно, тому нові фільми повинні не тільки відповідати бренду, але і перевершувати попередні проекти. У новому році нас чекає безліч фантастичних фільмів і серіалів, але Marvel вміє дивувати і, безумовно, приготував щось нове зголоднілому глядачеві. Після успіху Вартових Галактики, нові проекти просто зобов'язані бути такими ж цікавими та оригінальними, як історія про Зоряного Лорда. Так що ж Marvel готує для нас у новому році? Основна тема для обговорень - це, звичайно ж, Месники: Ера Альтрона. Перша частина підірвала кіноіндустрію і видала щось нове, якісне, ефектне і комічне. Месники зібрали більше 1.5 мільярдів доларів, і відразу ж був анонсовано другий фільм. Другу частину походеньок Тоні Старка і компанії чекають мільйони людей по всьому світу, і тут інші проекти Marvel автоматично йдуть на другий план. Але, все ж, влітку наступного року в світ вийде перезапуск Фантастичної четвірки і Людина-комаха. Чого чекати від цих фільмів - сказати складно, але спробуємо розібратися. Отже почнемо.

Читати далі...