Новини фільмів, в яких згадується Джуліанна Мур

11 лютого 2023,  17:53 | Новини фільмів

Джуліанна Мур та Себастіан Стен затівають грандіозну та небезпечну аферу у трейлері психологічного трилера «Мистецтво обману» («Sharper»), який вийде на платформі Apple TV+ вже наступного тижня 17 лютого.

Читати далі...
4 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премій «Оскар» і «Золотий глобус» Джуліанна Мур перевтілилася у відому американську активістку руху за рівні права Глорію Стайнем на першому кадрі біографічного фільму «The Glorias».

Читати далі...
19 грудня 2019,  20:36 | Новини фільмів

Щойно на Youtube відбулася прем'єра українського трейлера психологічного трилера «Жінка у вікні», де номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс грає жінку, яка страждає від агорафобії.

Нова стрічка режисера оскароносних фільмів «Спокута» і «Темні часи» Джо Райта буде адаптацією роману А.Дж. Фінна й розповість про те, як психолог Анна Фокс (Адамс), яка страждає від агорафобії, тобто боїться вийти зі своєї квартири на вулицю, заводить незвичайну дружбу з сусідкою з будинку навпроти Джейн Расселл (лауреатка премії «Оскар» Джуліанна Мур), яка одружена з Алістером Расселлом (лауреат премії «Оскар» Гері Олдман). Одного разу Джейн зникає, і життя Анни перевертається, оскільки вона підозрює, що з її подругою сталося щось жахливе.

Українська прем'єра фільму «Жінка у вікні» відбудеться навесні, 14 травня.

7 червня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мішель Вільямс відправляється погостювати у Джуліанни Мур, і події приймають несподіваний оборот в трейлері драми з елементами трилера «Після весілля».

Читати далі...
19 квітня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр драматичного фільму «Після весілля», головні ролі в якому виконують лауреатка «Оскара» Джуліанна Мур та номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Читати далі...
8 серпня 2018,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов напружений трейлер драматичного трилера «Бельканто», головну героїню в якому грає володарка премії «Оскар» Джуліанна Мур.

Мур втілює всесвітньо відому оперну співачку Роксанну Косс, чий голос зачарував багатого японського індустріаліста Катсумі Хосокаву (Кен Ватанабе). Він запрошує її заспівати на приватній вечірці на честь свого дня народження, що відбудеться в Південній Америці. Але в розпал вечірки в особняк вриваються озброєні партизани, які беруть в заручники іменитих гостей і вимагають від уряду звільнити своїх ув'язнених товаришів. Косс вирішує використати свій дар, щоб припинити кровопролиття.

Оперні арії замість Мур виконує тут американська оперна співачка Рене Флемінг, чий голос можна почути в саундтреках фільмів «Володар перснів: Повернення короля» та «Форма води».

У світовий прокат нова картина номінованого на «Оскар» режисера Пола Вайца, який зняв драму «Мій хлопчик», вийде у вересні.

18 вересня 2017,  03:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трійцю запальних українських ТВ-роликів шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце», які показують нові моменти.

Читати далі...
20 квітня 2017,  03:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный тизер шпионского экшена «Kingsman: Золотое кольцо» представил первый взгляд на его главную злодейку в воплощении Джулианны Мур.

Читати далі...
12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...
25 грудня 2014,  12:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юго-восточная ассоциация кинокритиков (Southeastern Film Critics Association) подвела итоги уходящего киногода, назвав Лучшим фильмом комедию Уэса Андерсона «Отель «Гранд Будапешт».

Кроме первого места в Топ-10 фильмов года, «Отель «Гранд Будапешт» также был отмечен в категориях Лучший ансамбль и Лучший оригинальный сценарий. Ему удалось победить «Бёрдмэна», за которого Майкла Китона назвали Лучшим актером, а Эммануэля Любецки – Лучшим оператором. Звание Лучшего режиссера получил Ричард Линклейтер за «Отрочество».

Лучшим анимационным фильмом стал «Лего. Фильм», обойдя «Город героев». Лучшим фильмом на иностранном языке оказался «Форс-мажор», документальным – «Сама жизнь», посвященный жизни и работе известного кинокритика Роджера Эберта. А наградой Джина Уаятта за фильм, который лучше всего взывает к духу Юга, отметили «Сельму». 

Читати далі...
5 грудня 2014,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Національна рада кінокритиків США (National Board of Review) оголосила, який фільм на її думку є кращим, а хто стали кращими режисером, акторами і актрисами минаючого року, також вибравши десятку кращих художніх фільмів, кращі фільми іноземною мовою і краще документальне та незалежне кіно, що вийшло в 2014 році.

Кращим фільмом стала кримінальна драма режисера Джей Сі Чендора «Найжорстокіший рік», яка розповідає історію амбітного іммігранта, що старається захистити свій бізнес і свою сім'ю в Нью-Йорку в 1981, який назвали найнебезпечнішим роком в історії міста. NBR не забув відзначити і гру обох акторів, які виконують в «Найжорстокішому році» основні ролі, Оскара Айзека і Джесіки Честейн.

Звання кращих актора і акторки також отримали Майкл Кітон і Джуліанна Мур за головні ролі у фільмах «Бёрдмен» і «Все ще Еліс».

Кращим режисером став Клінт Іствуд за військово-біографічний екшен «Американський снайпер».

Читати далі...