Перший погляд на Джуліанну Мур в образі активістки Глорії Стайнем у фільмі «The Glorias»

4 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премій «Оскар» і «Золотий глобус» Джуліанна Мур перевтілилася у відому американську активістку руху за рівні права Глорію Стайнем на першому кадрі біографічного фільму «The Glorias».

Біографічна драма «The Glorias» («Глорії») розповість про життя Глорії Стайнем з самого дитинства і до зрілих років, і протягом цих подій її втілять чотири актриси.

Мур грає Стайнем в зрілому віці, роль Стайнем з 20 до 40 років виконає ще одна лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер, а в юності і дитинстві майбутню відому активістку втілять Раян Кіра Армстронг та Лулу Вілсон.

На першому кадрі байопіку Мур в образі Стайнем постає зі знаменитою зачіскою активістки та в її фірмових окулярах, поки вона бере участь в мітингу за рівні права разом з іншими жінками-феміністками в 1970-х роках.

Також в біографічній драмі режисерки Джулі Теймор з'являться актори Тімоті Гаттон, Жанель Моне і Бетт Мідлер. Стайнем виступає виконавчим продюсером проекту, так що ця біографія затверджена нею особисто.

Світова прем'єра фільму «The Glorias» відбулася 26 січня на кінофестивалі «Санденс», де він був тепло прийнятий критиками. З нетерпінням чекаємо, коли зможемо побачити цей байопік, оскільки все в ньому говорить про те, що Мур може отримати за цю роль номінацію на «Оскар».

1972 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...