Алісія ВікандерAlicia Vikander

Алісія Вікандер / Alicia Vikander
Народилася 3 жовтня 1988; Гетеборг, Швеція
Зріст: 166 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Алісії Вікандер

Ірма Веп (2022) ... Mira, продюсер (исполнительный продюсер)
Tomb Raider 2 (2021) ... Lara Croft
Легенда про Зеленого лицаря (2020) ... Essel / The Lady
Глорії (2020) ... Gloria
Blue Bayou (2020) ... Kathy
Born to Be Murdered (2020) ... актриса
Передвісник землетрусу (2019) ... Lucy Fly
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... Mira
I Am Easy to Find (2019) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Алісії Вікандер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Алісії Вікандер

Написати коментар...
Написати коментар...