Оновлення, в яких згадується Джуліанна Мур

11 липня 2019,  22:54 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Після весілля» з Мішель Вільямс та Джуліанною Мур у головних ролях. «Після весілля» – це рімейк данського фільму, номінованого на премію «Оскар» в 2006 році.

У центрі сюжету – Ізабель, яка присвятила все життя роботі у дитячому будинку в Калькутті, та глава великої медіакомпанії Тереза, яка живе з чоловіком-художником і двома дітьми. Коли Ізабель дізнається про таємничий і щедрий грант для притулку, вона відправляється в Нью-Йорк, щоб особисто зустрітися зі своїм благодійником. Знайомство призводить до того, що Ізабель стає гостею на весіллі дочки Терези, після якого починається ціла низка подій, де минуле стикається з сьогоденням, а все таємне стає явним.

У прокат картина «Після весілля» вийде 26 вересня.

20 вересня 2017,  15:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною лиходійкою шпигунського екшену «Кінгсман: Золоте кільце» є ексцентрична Поппі Адамс у втіленні лауреатки «Оскара» Джуліанни Мур. В даному вірусному промо-ролику вона розповідає про свою злочинницьку організацію «Золоте кільце», яка займається агресивними бізнес-стратегіями, інвестує в останні технології та приймає суворі дисциплінарні заходи.

Як бонус тут присутні пару секунд з танцюючим Ченнінгом Татумом. У кіно з 21 вересня. Квитки на сеанси ви знайдете тут.

9 вересня 2017,  01:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Думки критиків на Rotten Tomatoes щодо кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон» розділилися майже порівну (зараз у фільма 53% позитивних рецензій), але її новий трейлер, зрозуміло, згадує тільки найкращі відгуки. Це історія про простого сім'янина Гарднера Лоджа (Метт Деймон), вбивство чиєї дружини в тихому передмісті приносить в життя його жителів тривогу та руйнує їх спокійний світ. Компанію Деймону тут складають Джуліанна Мур і Оскар Айзек.

На сайті IMDb рейтинг «Субурбікона» становить жалюгідні 4,8 балів. Але ми все одно на нього чекаємо, тому що Деймон, Мур, Айзек і брати Коени.

24 серпня 2017,  01:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кримінальної комедії «Субурбікон», написаної братами Коен, все більше нагадує 1 сезон «Фарго», тільки замість Мартіна Фрімана тут Метт Деймон. Його герой жив в безпечному й пречудовому передмісті, як раптом на його будинок нападають бандити і вбивають його дружину. Всі висловлюють йому свої співчуття, до нього в гості приїжджає сестра дружини у втіленні Джуліанна Мур... а на порозі з'являється детектив, якого грає Оскар Айзек, і він підозрює, що ця справа пахне смаленим.

У фільму Джорджа Клуні все ще немає дати виходу в українські кінотеатри, але в світовий прокат він прибуде в листопаді.

8 серпня 2017,  15:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У розширеному ТБ-ролику комедійного шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» англійські манери зустрічаються з південним шармом американців. Відео показує, як головний герой Еггсі (Терон Еджертон) знайомиться з батьками дівчини (імовірно тієї самої принцеси з першого фільму), а після відправляється в США в гості до агентів Statesman, яких грають Ченнінг Татум, Холлі Беррі, Педро Паскаль та Джефф Бріджес, і знову рятує світ пліч-о-пліч з Гаррі Хартом (Колін Ферт).

Другий український трейлер «Kingsman: Золоте кільце», головну злочинницю якого втілює Джуліанна Мур, дивіться тут. Прем'єра фільму відбудеться у вересні.

27 липня 2017,  21:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов багатообіцяючий трейлер кримінальної комедії Джорджа Клуні «Субурбікон», чиї події відбуваються в 1950-х роках в тихому на перший погляд американському передмісті. У ній оскарівський лауреат Метт Деймон втілює пересічного чоловіка і батька Гарднера Лоджа, чию дружину вбивають гангстери. До нього в гості приїжджає сестра, щоб допомогти з сином, і поки ведеться розслідування, головний герой все глибше занурюється в темний світ свого містечка та вирішує взяти правосуддя у свої руки. Компанію Деймону тут складають володарка «Оскара» Джуліанна Мур і володар «Золотого глобуса» Оскар Айзек.

У світовий прокат кінокартина, над сценарієм до якої працювали оскароносні брати Коени, вийде в листопаді, сподіваємося, що після вона добереться і до українських кінотеатрів.

21 липня 2017,  19:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер драми «Здивований», знятої режисером фільмів «Керол» та «Далеко від раю» Тоддом Хейнсом, який був номінований на премію «Оскар». Ця історія, де зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс, Оакс Феглі та Міллісент Сіммондс, розповідає про хлопчика з нашого часу і дівчинку з 1960-х, які обидва тікають з дому в зачаровує краєзнавчий музей в пошуках якоїсь загадкової зв'язку з цим світом.

Кінокартина, яка була номінована в Каннах на «Золоту пальмову гілку», виходить у світовий прокат у жовтні. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

20 липня 2017,  23:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість Френка Сінатри у другому трейлері шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» звучить вже більш запальна композиція групи The Who «My Generation», під яку Терон Еджертон разом з однооким Коліном Фертом показують своїм американським колегам, наскільки вони круті. Цього разу їм доведеться захищати світ від лиходійки Джуліанни Мур, чиї літаючі дрони з вибухівкою знищують штаб-квартиру агентів Kingsman. Тому вони їдуть в США у гості до агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль. На озброєнні у останнього з них буде дуже небезпечна скакалка, вибачте, ласо.

Персональні постери з героями і лиходійкою фільму Меттью Вона ви знайдете тут. У кіно він прибуде у вересні.

9 липня 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Терон Еджертон повертається на екрани в образі самого стильного шпигуна в екшені «Kingsman: Золоте кільце», і його другий ТБ-ролик робить акцент на тому, що для нової місії агенти Kingsman обзаведуться новим гардеробом. Цього разу Еггсі та Мерлін (Марк Стронг) відправляються в США, де зустрінуть агентів Statesman, яких грають Джефф Бріджес, Ченнінг Татум і Педро Паскаль.

Український трейлер пригодницького екшену Меттью Вона, головною лиходійкою якого буде Джуліанна Мур, дивіться тут.

13 червня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Зої Салдана зіграла головну роль в новому кліпі на пісню Сії «Free Me». Її героїня, майбутня мати, дізнається, що у неї ВІЛ і якщо не почати лікування вчасно, то він передасться і її дитині. Закадровий текст тут читає володарка «Оскара» Джуліанна Мур, а сама Салдана не тільки чудово грає в даному кліпі, а й круто танцює.

Завантажити «Free Me» можна на iTunes, Google Play і Amazon. Весь прибуток від пісні буде пожертвувана в організацію EndHIV, яка працює над тим, щоб покласти край світової епідемії ВІЛ та СНІДу.

21 травня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент незвичайної драми оскарівського номінанта Тодда Хейнса «Здивований», що розповість про хлопчика Бена (Оакс Феглі) з Середнього Заходу та дівчинку Роуз (Міллісент Симмондс), яка теж втекла зі свого дому в Нью-Йорку за 50 років до нього, і паралельно обидва з них шукають один і той же загадковий зв'язок. Дане відео показує, як ці пошуки приводять їх в краєзнавчий музей.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс і Корі Майкл Сміт, відбулася днями в рамках конкурсу Каннського кінофестивалю.

23 квітня 2017,  19:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий тизер трейлеру шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» з Тероном Еджертоном, Ченнінгом Татумом та Холлі Беррі повідомляє, що сам трейлер прибуде вже завтра! Прем'єра фільму відбудеться в кінці вересня.

Перший погляд й цікаві деталі про лиходійку Джуліанни Мур ви знайдете тут.

1 жовтня 2015,  12:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лоуренс представила фінальний постер до прийдешньої заключної частини популярної антиутопічної франшизи «Голодні ігри: Переспівниця. Частина II».

Читати далі...
8 жовтня 2013,  16:07 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо свіжі фрагменти до фільму «Керрі» , знятого за мотивами однойменного роману Стівена Кінга.

Такі, як Керрі, часто стають мішенню для злих жартів однокласників - тиха, скромна, трохи незграбна неприваблива пуританка. Але вона зовсім не така беззахисна, як здається. З дитинства дівчина наділена даром телекінезу. Тож коли ровесники готували черговий злий жарт, вони навіть не підозрювали, що покарання буде набагато страшнішим, ніж можна уявити.

У головних ролях: Хлоя Моретц , Джуліанна Мур.

У кінотеатрах України з 28 листопада.

І на закуску в якості бонусу рекомендуємо подивитися вірусний рекламний ролик фільму, який викладений в мережу вчора, і вже зібрав 3,5 мільйона переглядів. У ньому відображено реакцію нічого не підозрюють перехожих на прояви реального телекінезу.

5 липня 2013,  21:52 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

24 жовтня в українських і російських кінотеатрах можна буде подивитися комедію «Пристрасті Дон Жуана» з Джозефом Гордоном-Левіттом, Скарлетт Йоханссон, Джуліанною Мур і Тоні Данца. Особливий інтерес картинка викликає тим, що режисером і сценаристом фільму виступив сам же головний герой Джозеф Гордон-Левітт, і це його дебют на даному терені. Залишається тільки побажати йому успіхів і чекати прем'єри в надії, що вона (прем'єра) нас не розчарує.

Комічна історія сучасного ловеласа, який з кожної любовної пригоди рятується втечею. Він хоче, але не може звільнитися від своєї згубної пристрасті, але одного разу, на черговому витку долі, йому просто доводиться стати більш розсудливим.