Новини, в яких згадується Крейг Гіллеспі

30 серпня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Восени в український прокат вийде божевільна комедія «Шалені гроші» режисера Крейга Гіллеспі, яка засновується на реальних подіях. А поки що дивіться її дубльований трейлер за участю багатьох американських кінозірок.

Читати далі...
15 березня 2021,  18:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте королеву підлості (з чудовим смаком)! За останню добу мережу підірвав не тільки трейлер «Ліги справедливості Зака ​​Снайдера», а й новий атмосферний трейлер «недитячого» фільму від Disney «Круелла», де Емма Стоун грає лиходійку з казки «101 далматинець».

Читати далі...
17 лютого 2021,  15:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Почуйте її рик! Студія Walt Disney Pictures поділилася першим офіційним трейлером свого наступного казкового приквела «Круелла», в якому лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун стає божевільною, але дуже стильною лиходійкою. І цей трейлер нагадує по духу трейлер «Джокера» з Хоакіном Феніксом.

Читати далі...
4 січня 2021,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елеан Стрельбицкая

Це офіційно! Очікуваний діснеївський приквел «Круелла», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун, вийде в український прокат майбутньої весни 27 травня 2021 року.

Читати далі...
5 вересня 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Лондоні стартували зйомки діснеївського приквела «Круелла» про лиходійку з фільму «101 далматинець», головну роль у якому виконує володарка премії «Оскар» Емма Стоун.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Я, Тоня»
Скандальная фігуристка
9 лютого 2018,  15:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли дивишся фігурне катання по телевізору, здається, ніби спостерігаєш за балетом на льоду, тому не дивно, що за його лаштунками існує не менш жорстка конкуренція. Амбітні дівчата присвячують своє життя цьому суворому виду спорту, роблячи на льоду небезпечні трюки, невдале виконання яких може завершити їх кар'єру і поставити під загрозу здоров'я. Але кар'єра Тоні Гардінг постраждала не через погано виконаний елемент, а через причетність до нападу на свою головну конкурентку Ненсі Керріган. І у фільмі «Я, Тоня» вона представляє свою версію тих скандальних подій.

Читати далі...
6 лютого 2018,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Еллісон Дженні з'ясовують стосунки в третьому фрагменті біографічної картини «Я, Тоня».

Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг, чия мати ЛаВона, яку втілює Дженні, все життя жорстоко з нею поводилася, вважаючи, що робить дочці послугу, загартовуючи її характер та виховуючи в ній чемпіонку. Але, як каже Тоня в цій сцені, мати її не благословила цим, а прокляла.

Квитки на сеанси «Я, Тоня» ви вже можете придбати на нашому сайті. У кіно фільм Крейга Гіллеспі виходить 8 лютого.

5 грудня 2017,  23:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія NEON поділилася дуже емоційним фрагментом байопіку Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» за участю Марго Роббі.

Роббі втілює амбітну фігуристка Тоню Хардінг, яка є багатообіцяючою участницею національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опиняється під загрозою, коли в її кар'єру втручається колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Даний фрагмент показує, як Тоня накладає грим перед виходом на каток і щосили намагається посміхнутися, щоб підкорити журі, але її внутрішній біль все одно пробивається назовні.

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». Разом з Роббі тут також зіграють Себастьян Стен, МакКенна Грейс і Еллісон Дженні. У кіно фільм вийде 25 січня.

17 листопада 2017,  14:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український трейлер спортивної драми «Я, Тоня», головну роль в якій виконує зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Фільм заснований на реальній історії, що шокувала світ професійного спорту. Роббі постає тут в образі американської чемпіонки з фігурного катання Тоні Хардінг, яка заради кар'єри не цуралася брудних методів для перемоги над суперницями, адже мати (Еллісон Дженні) з самого дитинства хотіла зробити з неї чемпіонку. Одного разу її колишній чоловік (Себастьян Стен) та її охоронець найняли чоловіка, щоб він зламав ногу конкурентці Тоні. І ця історія поклала кінець її спортивній кар'єрі.

В український прокат байопік Крейга Гіллеспі увірветься 14 грудня.

2 листопада 2017,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг в трейлері без цензури біографічної драми «Я, Тоня».

Заснована на неймовірних, але правдивих подіях, картина «Я, Тоня» є темною комедією про Хардінг та один з найбільш сенсаційних скандалів в історії спорту. Незважаючи на те, що вона стала першою американською жінкою, якій вдалося зробити потрійний аксель під час змагань, її спадщина була знищена після її зв'язку з жорстоким нападом на іншу фігуристку Ненсі Керріган. Імпульсивного колишнього чоловіка Хардінг Джеффа Гіллоулі втілює вусатий Себастьян Стен, а її вимогливу і сквернословную мати ЛаВон Голден — Еллісон Дженні.

Фільму Крейга Гіллеспі, який вийде в світовий прокат в грудні, вже прогнозують увагу під час оскарівської гонки.

19 жовтня 2017,  23:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший тизер-трейлер біографічної драми «Я, Тоня» з Марго Роббі в головній ролі. Кінокартина розповість про амбітну фігуристку Тоню Хардінг, яка в 1990-х була молодою зіркою національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опинилося під загрозою, коли в її кар'єру втрутився колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Його втілює Себастьян Стен; в тизері він з'являється на пару секунд.

Світова прем'єра «Я, Тоня» відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат фільм Крейга Гіллеспі вийде в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

18 грудня 2016,  00:32 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Першого месника: Протистояння» Себастьян Стен отримав роль чоловіка героїні Марго Роббі в байопіку «Я, Тоня» («I, Tonya»).

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...