Оновлення, в яких згадується Гері Олдман

4 червня 2019,  12:27 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінального бойовика «Клуб анонімних кілерів» з Джессікою Альбою та Гері Олдманом. Мартін Овен зрежисував фільм за сценарієм написаним разом з Сетом Джонсоном і Елізабет Морріс.

Клуб анонімних кілерів регулярно проводить зустрічі, під час яких вбивці навчаються пригнічувати свої жорстокі пориви. Одного разу, після вбивства сенатора, клуб поповнюється новачком. Це призводить до абсолютно несподіваних наслідків.

У прокат трилер «Клуб анонімних кілерів» вийде 27 червня.

12 серпня 2018,  18:22 | Оновлення

З'явився український трейлер гостросюжетного бойовика «Хантер-кілер» від режисера Донована Марша, в якому зіграли Джерард Батлер, Гарі Олдман, Лінда Карделлини і Коммон.

У центрі сюжету опиняється капітан підводного човна, якому належить об'єднатися з офіцерами спецназу ВМС США, щоб запобігти світовій катастрофі.

Сюжет фільму «Хантер-кіллер» заснований на романі Джорджа Воллеса та Дона Кіта «Точка обстрілу».

Українська прем'єра «Хантер-кіллер» очікується 25 жовтня.

25 листопада 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний фрагмент очікуваного байопіку «Темні часи» показує Гері Олдмана в образі легендарного Вінстона Черчілля.

Тут його дружина Клементина, яку грає номінантка на премію «Оскар» Крістін Скотт Томас, допомагає новопризначеному прем'єр-міністру зібратися і морально підготуватися до вступу на відповідальний пост. Черчілль вважає, що йому дали цю роботу в такі тривожні часи, щоб помститися, а Клементина переконує його, що причиною тому стали його позитивні якості, як «хоробрість, відсутність марнославства й почуття гумору», тому радить йому просто «бути собою».

Дивимося другий український трейлер «Темні часи». В українські кінотеатри фільм Джо Райта прибуде 25 січня.

2 жовтня 2017,  14:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер фільму «Темні часи», в якому Ґері Олдмен перевтілиться у Вінстона Черчіля в історичній драмі за реальними подіями. Європа охоплена панікою перед Гітлером. Британія має зробити свій доленосний вибір, від якого залежить майбутнє світу.

В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 18 січня 2018 року.

29 вересня 2017,  18:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася новим трейлером очікуваного байопіку «Темні часи», де Гері Олдман втілює легендарного Вінстона Черчілля. Відео показує, як король Георг VI (Бен Мендельсон) особисто запрошує Черчілля очолити уряд, а новоспечений прем'єр зі своєю дружиною Клементиною (Крістін Скотт Томас) піднімає келих шампанського за те, щоб «не облажатися». Але настає Друга світова війна, і Черчілль відкидає жарти в сторону, щоб дати відсіч Адольфу Гітлеру.

Про те, як фільм Джо Райта та гра Олдмана підкорили критиків, читайте тут. У кіно «Темні часи» вийдуть в січні.

7 серпня 2017,  23:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли побачити рукопашний поєдинок Дедпула та Ніка Ф'юрі? Тоді новий фрагмент комедійного екшену «Тілоохоронець кілера» вас точно порадує. У ньому Райан Рейнольдс і Семюел Л. Джексон починають бійку на конспіративній квартирі, оскільки в минулому герой Джексона багато разів намагався вбити героя Рейнольдса, а тепер вони повинні працювати разом, щоб засадити за ґрати Гері Олдмана. Також в сцені з'являється Елоді Юнг, відома завдяки ролі Електри в «Шибайголові». Непоганий вийшов кросовер, чи не так?

Романтичний трейлер цього фільму, де дружину Джексона грає Сальма Гайєк, дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

18 липня 2017,  22:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс та Семюел Л. Джексон продовжують запалювати в новому трейлері комедійного екшену «Тілоохоронець кілера». Будучи першокласним агентом з охорони свідків, герой Рейнольдса намагається всіляко вберегти Джексона від смерті, щоб той дав свідчення проти російського бандита у втіленні Гері Олдмана, але Джексон вважає, що і сам прекрасно доживе до суду. Компанію їм в цьому божевіллі складають Сальма Хайек та Елоді Юнг.

Український трейлер кінокартини Патріка Г'юза дивіться тут. У кіно з 17 серпня.

13 липня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер байопіку про Вінстона Черчілля «Темні часи», де головну роль виконує Гері Олдман. У 1940 році Черчілль був не першим вибором Великобританії на пост прем'єр-міністра, але під час війни з Адольфом Гітлером він виявився найкращою людиною для того, щоб об'єднати націю в боротьбі за свою свободу. Компанію Олдману тут складають Лілі Джеймс, Бен Мендельсон, Крістін Скотт Томас та Стівен Діллейн.

В українські кінотеатри кінокартина Джо Райта, яку вже можна вважати однією з основних претенденток на «Оскар», вийде 25 січня 2018 року.

26 травня 2017,  17:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Рейнольдс зустрічає свого давнього ворога Семюела Л. Джексона в новому трейлері комедійного бойовика «Тілоохоронець кілера». Колишній кілер, який повинен дати свідчення проти диктатора Гері Олдмана, намагався вбити героя Рейнольдса цілих 28 разів, але тепер вони повинні залишити минуле позаду та співпрацювати, щоб вижити. Один їх кращих моментів трейлера: музична подорож Рейнольдса і Джексона з черницями.

Український трейлер «Тілоохоронця кілера», який прибуде в кіно в серпні, дивіться тут.

13 квітня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший нецензурний трейлер комедійного екшену «Охоронець кілера» під музику Вітні Х'юстон демонструє, що з Дедпула та Ніка Ф'юрі, вірніше з Райана Рейнольдса і Семюела Л. Джексона вийшов відмінний дует. Рейнольдс втілює тут охоронця в костюмі й краватці, а Джексон — злословного кілера, якого всі хочуть вбити, оскільки він вирішив здати свої наймачів.

Компанію їм складуть Сальма Хайек, яка тут з'являється у декількох кадрах, і Гері Олдман, якого поки що не видно.

7 січня 2017,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер науково-фантастичної мелодрами «Космос між нами», де дівчинка-тінейджер Талса (Брітт Робертсон) знайомиться по Інтернету з начебто звичайним хлопцем Гарднером Еліотом (Аса Баттерфілд). Але раптом виявляється, що він є першою людиною, народженою на Марсі, і коли Гарднер прибуває на Землю в пошуках свого батька, вони разом відправляються в захоплюючу подорож, в якій хлопець відкриває для себе наш світ.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Карла Гуджино та Гері Олдман, дивіться тут.

26 жовтня 2016,  13:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулорічний драматичний трилер «Загиблий» з Шайею ЛаБафом в ролі колишнього солдата, який страждає від посттравматичного синдрому, нарешті, обзавівся першим трейлером. Радимо не проходити повз, оскільки гру ЛаБафа в цьому фільмі закордонні критики порівнюють з грою Марлона Брандо.

Компанію йому в кадрі склали Гері Олдман, Джай Кортні і Кейт Мара.

26 травня 2016,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Гері Олдман відправляє місію на Марс, в ході якої на Червоній планеті народжується перша дитина у втіленні Ейси Баттерфілда. Коли йому виповнюється 16, астронавти повертають його на Землю, де на нього чекає новий незвіданий світ, відкривати який йому допоможе Брітт Робертсон.

У світовий прокат «Космос між нами» вийде 18 серпня.

14 лютого 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональные постеры к криминальному экшену «Преступник» представили первый взгляд в профиль на его основных героев, которых воплощают Кевин Костнер, Гэри Олдман, Томми Ли Джонс и Галь Гадот.

Читати далі...