Новини фільмів, в яких згадується Джина Родрігез

19 серпня 2023,  02:17 | Новини фільмів

Готові до наступного розділу франшизи «Діти шпигунів»? Цього року на платформі Netflix вийде новий сімейний екшен «Діти шпигунів: Армагеддон», який зняв творець цієї популярної франшизи Роберт Родрігес.

Читати далі...
3 серпня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер кримінальної комедії «Kajillionaire» із зіркою хітового серіалу «Світ Дикого Заходу» Еван Рейчел Вуд в головній ролі. Одним з її продюсерів виступає Бред Пітт.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.

26 березня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик комедійної анімації «Смолфут» представляє її зоряний каст.

Мультфільм студії Warner Bros. переверне легенду про Сніжну людину з ніг на голову, коли молодий і допитливий йєті зустрічає істоту, в існування якої не вірить його рід, — людину. Головного героя озвучує Ченнінг Татум, а голосами інших персонажів стануть Зендея, Джеймс Корден, Джина Родрігез, КоммонЛеБрон Джеймс та Яра Шахіді.

Також дивіться український тизер-трейлер «Смолфут». У кіно з 4 жовтня.

5 лютого 2018,  03:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наталі Портман бореться з монстрами в новому трейлері фантастичного фільму «Анігіляція», який отримав рейтинг R (18+).

Після того як її чоловік (Оскар Айзек) повертається з дослідницької місії в зону «Мерехтіння» з жахливими травмами, біолог Лєна (Портман) викликається піти туди, щоб дізнатися, що там сталося і як можна його врятувати. Разом з чотирма відважними вченими, яких грають Дженніфер Джейсон ЛіТесса ТомпсонДжина Родрігез і Тува Новотні, вона знаходить в цій зоні щось жахливе.

Детальніше про феномен «Мерехтіння» можна дізнатися з нової фічуретки «Анігіляції» за участю каста. У кіно з 22 лютого.

27 січня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео фантастичною кінокартини «Анігіляція» знайомить ближче з її загадковим світом, в якому існує небезпечна аномальна зона під назвою «Мерехтіння» («The Shimmer»).

У відео з'являються актриси Наталі Портман, Дженніфер Джейсон Лі, Тесса Томпсон, Джина Родрігез і Тува Новотни, які втілюють групу вчених, що зважилися відправитися в небезпечну місію крізь завісу «Мерехтіння», щоб дізнатися, що там сталося з попередніми дослідниками. Коли вони опиняються всередині цієї поглинаючої планету зони, то виявляють, що тварини і рослини там активно мутують. І скоро героїням доводиться відчайдушно боротися за виживання.

Дивіться другий трейлер «Анігіляція». Прем'єра кінокартини Алекса Гарленда, де також зіграв Оскар Айзек, відбудеться 22 лютого.

14 грудня 2017,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures поділилася повноцінним трейлером фантастичного фільму «Анігіляція».

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман грає військового біолога, чий чоловік у втіленні Оскара Айзека повертається з таємничою місії в стані коми. Тепер головній героїні разом з Дженніфер Джейсон Лі, Тесою Томпсон і Джиною Родрігез доводиться відправитися в загадкове місце, де не діють наші закони природи і живуть небезпечні монстри, щоб знайти відповіді на питання і врятувати чоловіка.

Дивимося перший український трейлер «Анігіляція». У кіно новий фільм режисера Алекса Гарленда вийде 22 лютого.