Прибув трейлер фільму Міранди Джулай «Kajillionaire» від продюсера Бреда Пітта

3 серпня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер кримінальної комедії «Kajillionaire» із зіркою хітового серіалу «Світ Дикого Заходу» Еван Рейчел Вуд в головній ролі. Одним з її продюсерів виступає Бред Пітт.

Сюжет кінострічки, яку написала і зняла Міранда Джулай, слідує за життям молодої жінки, яку звати Стара Доліо (Вуд). Її батьки Тереза ​​і Роберт 26 років тренували її провертати афери і красти при кожній зручній нагоді. Під час свого чергового злочинного плану вони залучають до своєї команди незнайомку Мелані, не підозрюючи, що вона назавжди переверне їхні життя.

Ролі батьків героїні Вуд грають номінанти на премію «Оскар» Дебра Вінгер та Річард Дженкінс, а Мелані втілює зірка серіалу «Незаймана Джейн» та екшену «Міс Куля» Джина Родрігез.

Пітт продюсує цю історію разом з Деде Гарднер та їхньою компанією Plan B Entertainment, на чиєму рахунку є 2 «Оскара» за фільми «12 років рабства» і «Місячне сяйво».

Прем'єра фільму «Kajillionaire» відбулася на початку року в рамках кінофестивалю «Санденс». У світовий прокат він виходить 18 вересня. Поки невідомо, чи покажуть його в кінотеатрах України. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися про це першими.

954 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...