Новини, в яких згадується Джастін Курзель

21 червня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в кінотеатрах України відбудеться прем'єра нового психологічного трилера «Безжальний», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий завдяки стрічкам «Гладіатор», «Знедолені» та «Ігри розуму».

Читати далі...
18 квітня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні ми вже побачили, як Кріс Гемсворт міг би виглядати в ролі Супермена, а тепер той же шанувальник коміксів Marvel і DC пропонує на роль Капітана Америка актора Чарлі Ганнема.

Читати далі...
21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

28 листопада 2016,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент пригодницького екшену «Кредо вбивці», заснованого на однойменній комп'ютерній грі, показує, як таємнича корпорація «Абстерго Індастріз» в особі доктора Софії Ріккін (Маріон Котійяр) відправляє головного героя Каллума Лінча (Майкл Фассбендер) в його минуле життя за допомогою технології Анімус.

Другий український трейлер кінокартини Джастіна Курзеля, яка вийде на екрани на початку січня, дивимося тут.

2 листопада 2016,  14:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому ТБ-ролику пригодницького екшену «Кредо вбивці» доктор Софія Ріккін у втіленні Маріон Котійяр вимагає від головного героя Каллума Лінча, якого грає Майкл Фассбендер, лише одне — його минуле. І разом вони будуть вершити історію.

Нову фічуретку фільму, в якій Фассбендер і режисер Джастін Курзель розповідають про його створення, дивимося тут.

27 жовтня 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжій фічуретці «Кредо вбивці» виконавець головної ролі Майкл Фассбендер та режисер Джастін Курзель розповідають про те, як оживляли на екрані світ комп'ютерної гри, розкривають деякі деталі про локації, екшен та зброю головного героя, а також говорять про своє прагнення до меншого використання CGI і більшої реалістичності.

Для підтвердження їхніх слів про реалістичні зйомки дивимося закулісне відео, що показує, як був знятий справжній «Стрибок віри».

17 серпня 2016,  20:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео зі зйомок «Кредо вбивці» Джастіна Курзеля демонструє, як здійснювався «Стрибок віри» головного героя з висоти 38 метрів, який виконав дублер Майкла Фассбендера, каскадер Деміен Волтерс.

Це один з найвищих стрибків, здійснених каскадером за останні майже 35 років.

16 червня 2016,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В первом видео, рассказывающем о съемках фантастического экшена «Кредо убийцы», вдохновленного одноименной компьютерной игрой, режиссер Джастин Курзель и исполнитель главной роли Майкл Фассбендер поведали об этой истории новые подробности.

Читати далі...
28 грудня 2015,  13:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера был представлен первый кадр с Майклом Фассбендером в образе главного героя адаптации популярной игры «Кредо убийцы». И оказалось, что актер не играл в нее до получения роли.

Читати далі...
8 грудня 2015,  15:01 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 6 грудня, в Лондоні пройшла церемонія нагородження British Independent Film Awards, яка відзначила кращі незалежні фільми британського кінематографу 2015 року.

Читати далі...
22 листопада 2015,  04:32 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Макбет» – история бесстрашного воина и харизматичного полководца, которого сгубили необузданные амбиции и желания.

Вне всякого сомнения, «Макбет» – одно из наиболее знаменитых классических произведений Шекспира, которое и четыре века спустя, наиболее часто и регулярно оживает на театральных подмостках и экранизируется кино- и телережиссерами.

Трагическая повесть о шотландском генерале, терзаемом собственными амбициями и предсказанием о том, что однажды он станет королем Шотландии, веками притягивала внимание актеров, режиссеров и зрителей. Кто только не экранизировал эту пьесу для большого кино – от Орсона Уэлса до Романа Полански. Однако продюсеры See-Saw Films Эйн Каннинг и Эмили Шерман считают, что наши дни – не менее, если не более подходящее время для новой попытки прочтения «Макбета», и одна из многочисленных причин - это появление нового поколения британских актеров.

Читати далі...
29 жовтня 2015,  19:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Холодні поля Шотландії, військовий табір, завжди готовий перейти в інше місце. Макбет завжди на війні, його дружина, що нещодавно втратила дитину, боїться втратити ще й чоловіка. Щоб утримати його поруч, вона починає свій проект щодо усунення конкурентів у боротьбі за королівську корону.

Трагедія Шекспіра про жагу до влади не переноситься в наші дні, але, залишаючись в затхлому XI столітті, вона говорить на одній мові з глядачем, добре знайомим з комп'ютерними іграми, серіалами, сучасним відемистецтвом і посттравматичним синдромом солдата. Під час монтажу режисер Джастін Курцель дивився «У всі тяжкі», постійно знаходячи паралелі між Макбетом і Волтером Уайтом, а після завершення роботи разом з виконавцями головних ролей — Майклом Фассбендером і Маріон Котийяр — приступив до екранізації Assassin Creed.

В кінотеатрах України і РФ з 26 листопада.

3 жовтня 2015,  00:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У каста фильма «Кредо убийцы», основанного на одноименной игре, именитое пополнение. В нем сыграют Брендан Глисон и Джереми Айронс.

Читати далі...