Оновлення, в яких згадується Джастін Курзель

28 листопада 2016,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент пригодницького екшену «Кредо вбивці», заснованого на однойменній комп'ютерній грі, показує, як таємнича корпорація «Абстерго Індастріз» в особі доктора Софії Ріккін (Маріон Котійяр) відправляє головного героя Каллума Лінча (Майкл Фассбендер) в його минуле життя за допомогою технології Анімус.

Другий український трейлер кінокартини Джастіна Курзеля, яка вийде на екрани на початку січня, дивимося тут.

2 листопада 2016,  14:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому ТБ-ролику пригодницького екшену «Кредо вбивці» доктор Софія Ріккін у втіленні Маріон Котійяр вимагає від головного героя Каллума Лінча, якого грає Майкл Фассбендер, лише одне — його минуле. І разом вони будуть вершити історію.

Нову фічуретку фільму, в якій Фассбендер і режисер Джастін Курзель розповідають про його створення, дивимося тут.

27 жовтня 2016,  14:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжій фічуретці «Кредо вбивці» виконавець головної ролі Майкл Фассбендер та режисер Джастін Курзель розповідають про те, як оживляли на екрані світ комп'ютерної гри, розкривають деякі деталі про локації, екшен та зброю головного героя, а також говорять про своє прагнення до меншого використання CGI і більшої реалістичності.

Для підтвердження їхніх слів про реалістичні зйомки дивимося закулісне відео, що показує, як був знятий справжній «Стрибок віри».

17 серпня 2016,  20:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео зі зйомок «Кредо вбивці» Джастіна Курзеля демонструє, як здійснювався «Стрибок віри» головного героя з висоти 38 метрів, який виконав дублер Майкла Фассбендера, каскадер Деміен Волтерс.

Це один з найвищих стрибків, здійснених каскадером за останні майже 35 років.

29 жовтня 2015,  19:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Холодні поля Шотландії, військовий табір, завжди готовий перейти в інше місце. Макбет завжди на війні, його дружина, що нещодавно втратила дитину, боїться втратити ще й чоловіка. Щоб утримати його поруч, вона починає свій проект щодо усунення конкурентів у боротьбі за королівську корону.

Трагедія Шекспіра про жагу до влади не переноситься в наші дні, але, залишаючись в затхлому XI столітті, вона говорить на одній мові з глядачем, добре знайомим з комп'ютерними іграми, серіалами, сучасним відемистецтвом і посттравматичним синдромом солдата. Під час монтажу режисер Джастін Курцель дивився «У всі тяжкі», постійно знаходячи паралелі між Макбетом і Волтером Уайтом, а після завершення роботи разом з виконавцями головних ролей — Майклом Фассбендером і Маріон Котийяр — приступив до екранізації Assassin Creed.

В кінотеатрах України і РФ з 26 листопада.