Новини про серіал (2019 – ...)

20 лютого 2024,  19:49 | Кастінг

У березні очікується прем'єра нового фільму жахів «Проклята Діва», де головну роль виконає зірка стрічок «Мадам Павутина» та «Люблю тебе ненавидіти» Сідні Свіні.

Читати далі...
13 січня 2024,  21:14 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Головні ролі в широко обговорюваному фільмі Софії Копполи «Прісцилла» виконали молоді голлівудські актори Кейлі Спейні та Джейкоб Елорді. Давайте розберемося, де ви могли бачити їх раніше?

Читати далі...
16 серпня 2023,  06:43 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні втілить героїню з надприродними силами в супергеройському екшені «Мадам Павутина», заснованому на коміксах Marvel.

Читати далі...
18 липня 2022,  18:52 | Новини серіалів

Відомий американський репер The Weeknd поділився тизер-трейлером свого нового проєкту драматичного серіалу «Кумир», який вийде на каналі HBO.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
21 січня 2021,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга частина спецвипуску популярного серіалу «Ейфорія» буде присвячена тому, що сталося з Джулс після її драматичного розставання з Ру на вокзальній платформі в фіналі 1 сезону.

Читати далі...
1 грудня 2020,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер першої частини довгоочікуваного спецвипуску хітового драматичного серіалу «Ейфорія», яким Зендея поділилася в понеділок в соцмережах, показує, як її героїня Ру шкодує про те, що вона відпустила Джулс.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
19 березня 2020,  16:06 | Новини фільмів

Легендарний австралійський актор Пол Гоган, який прославився у 80-х завдяки ролі відважного Крокодила Данді, повертається на великі екрани в комедії «Найчудовіший містер Данді» («The Very Excellent Mr. Dundee»).

У новому фільмі режисера Діна Мерфі зірка пригодницької франшизи «Крокодил Данді» і кумир багатьох грає самого себе колись популярного актора, якому обіцяли успішну кар'єру в Голлівуді, але який в результаті пропав з радарів. Тепер Гоган знову опиняється в світлі софітів, поки він відчайдушно намагається відновити свою зіпсовану репутацію напередодні посвячення в лицарі.

Компанію йому в цій шаленій пригоді складуть зірка серіалу «Ейфорія» Джейкоб Елорді та актори Олівія Ньютон-Джон, Чеві Чейз та Джон Кліз.

27 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Зірку хітового серіалу «Оповідь служниці» і фільму «Королеви криміналу» Елізабет Мосс переслідує невидимий екс-бойфренд в другому українському трейлері науково-фантастичного горора «Людина-невидимка».

У сучасній адаптації легендарного роману Герберта Веллса, режисером якої є Лі Воннелл, Мосс втілює Сесилію Касс, яка вночі тікає від свого жорстокого хлопця, геніального вченого Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен). Щоб утримати її, Едріан інсценує своє самогубство і йде на небезпечний експеримент, в ході якого стає повністю невидимим. Він продовжує тероризувати свою кохану, і оскільки їй ніхто не вірить, Сесілії доводиться розраховувати тільки на себе в цій грі на виживання.

Також в цьому горорі зіграє Сторм Рейд з серіалу «Ейфорія». Прем'єра фільму жахів «Людина-невидимка» відбудеться рівно через місяць, 27 лютого.

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

Читати далі...
6 вересня 2019,  18:46 | Новини зірок

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Зендея стала обличчям нового парфуму Idôle від французького бренду Lancôme.

Рекламний ролик аромату Idôle, створеного для «нового покоління сильних і відвертих жінок, яким не потрібен дозвіл», показує Зендею в довгій персиковій сукні і коричневих чоботях верхи на білому коні. Вона скаче по центру Лос-Анджелеса під пісню Сії «Unstoppable», демонструючи, що її не зупинити. І у кінці відео говорить: «Я можу, ми зробимо».

У цьому році актрису також можна було побачити в гучному серіалі від HBO «Ейфорія», а в майбутньому вона зіграє в екранізації знаменитого науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна».

4 червня 2019,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Краса і страждання химерним чином переплітаються в офіційному трейлері нового драматичного серіалу «Ейфорія», каст якого очолює зірка фільмів «Найвеличніший шоумен» та «Людина-павук: Повернення додому» Зендея.

Новий серіал від телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» і «Велику маленьку брехня», розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання та дружби, і виправдати очікування своїх батьків. У центрі сюжету перебуває дівчина на ім'я Рю (Зендея), яка повертається додому після лікування від наркозалежності і шукає щось нове, що допоможе їй заповнити душевну порожнечу.

На американському телебаченні прем'єра серіалу «Ейфорія» відбудеться 16 червня.

16 квітня 2019,  23:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Ейфорія», і він нагадує британських «Молокососів».

У трейлері молода дівчина на ім'я Рю (зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендея) дає обіцянку, що якби вона могла бути іншою людиною, вона б нею стала. Але не тому що вона сама хоче цього, а тому що так хочуть її батьки. Серіал розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби, і виправдати очікування батьків, як повідомляє головна героїня.

Прем'єра багатосерійної драми «Ейфорія» призначена на 16 червня .

Раніше канал HBO оголосив, що у червні також повернеться його гучний серіал «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун і Ніколь Кідман.