Новини фільмів про (2019 – ...)

16 серпня 2023,  06:43 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні втілить героїню з надприродними силами в супергеройському екшені «Мадам Павутина», заснованому на коміксах Marvel.

Читати далі...
19 березня 2020,  16:06 | Новини фільмів

Легендарний австралійський актор Пол Гоган, який прославився у 80-х завдяки ролі відважного Крокодила Данді, повертається на великі екрани в комедії «Найчудовіший містер Данді» («The Very Excellent Mr. Dundee»).

У новому фільмі режисера Діна Мерфі зірка пригодницької франшизи «Крокодил Данді» і кумир багатьох грає самого себе колись популярного актора, якому обіцяли успішну кар'єру в Голлівуді, але який в результаті пропав з радарів. Тепер Гоган знову опиняється в світлі софітів, поки він відчайдушно намагається відновити свою зіпсовану репутацію напередодні посвячення в лицарі.

Компанію йому в цій шаленій пригоді складуть зірка серіалу «Ейфорія» Джейкоб Елорді та актори Олівія Ньютон-Джон, Чеві Чейз та Джон Кліз.

27 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Зірку хітового серіалу «Оповідь служниці» і фільму «Королеви криміналу» Елізабет Мосс переслідує невидимий екс-бойфренд в другому українському трейлері науково-фантастичного горора «Людина-невидимка».

У сучасній адаптації легендарного роману Герберта Веллса, режисером якої є Лі Воннелл, Мосс втілює Сесилію Касс, яка вночі тікає від свого жорстокого хлопця, геніального вченого Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен). Щоб утримати її, Едріан інсценує своє самогубство і йде на небезпечний експеримент, в ході якого стає повністю невидимим. Він продовжує тероризувати свою кохану, і оскільки їй ніхто не вірить, Сесілії доводиться розраховувати тільки на себе в цій грі на виживання.

Також в цьому горорі зіграє Сторм Рейд з серіалу «Ейфорія». Прем'єра фільму жахів «Людина-невидимка» відбудеться рівно через місяць, 27 лютого.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...