Новини серіалів про (2019 – ...)

18 липня 2022,  18:52 | Новини серіалів

Відомий американський репер The Weeknd поділився тизер-трейлером свого нового проєкту драматичного серіалу «Кумир», який вийде на каналі HBO.

Читати далі...
21 січня 2021,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга частина спецвипуску популярного серіалу «Ейфорія» буде присвячена тому, що сталося з Джулс після її драматичного розставання з Ру на вокзальній платформі в фіналі 1 сезону.

Читати далі...
1 грудня 2020,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер першої частини довгоочікуваного спецвипуску хітового драматичного серіалу «Ейфорія», яким Зендея поділилася в понеділок в соцмережах, показує, як її героїня Ру шкодує про те, що вона відпустила Джулс.

Читати далі...
4 червня 2019,  14:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Краса і страждання химерним чином переплітаються в офіційному трейлері нового драматичного серіалу «Ейфорія», каст якого очолює зірка фільмів «Найвеличніший шоумен» та «Людина-павук: Повернення додому» Зендея.

Новий серіал від телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» і «Велику маленьку брехня», розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання та дружби, і виправдати очікування своїх батьків. У центрі сюжету перебуває дівчина на ім'я Рю (Зендея), яка повертається додому після лікування від наркозалежності і шукає щось нове, що допоможе їй заповнити душевну порожнечу.

На американському телебаченні прем'єра серіалу «Ейфорія» відбудеться 16 червня.

16 квітня 2019,  23:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер свого нового драматичного серіалу «Ейфорія», і він нагадує британських «Молокососів».

У трейлері молода дівчина на ім'я Рю (зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендея) дає обіцянку, що якби вона могла бути іншою людиною, вона б нею стала. Але не тому що вона сама хоче цього, а тому що так хочуть її батьки. Серіал розповість про групу учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби, і виправдати очікування батьків, як повідомляє головна героїня.

Прем'єра багатосерійної драми «Ейфорія» призначена на 16 червня .

Раніше канал HBO оголосив, що у червні також повернеться його гучний серіал «Велика маленька брехня» з Різ Візерспун і Ніколь Кідман.

29 березня 2019,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий психоделічний тизер драматичного серіалу «Ейфорія» ближче знайомить зі своєю головною героїнею у втіленні зірки «Найвеличнішого шоумена» Зендеї.

«Ейфорія» («Euphoria») буде слідувати за групою учнів старшої школи, які намагаються знайти себе у світі наркотиків, сексу, насильства, травм, соціальних мереж, кохання і дружби. Однією з них буде Рю (Зендея), і в даному тизері вона йде по вулиці вночі з піднятим до неба обличчям і повідомляє, що все своє життя шукала це відчуття.

Прем'єра «Ейфорії» відбудеться на каналі HBO пізніше в 2019 році.

Влітку Зендея повернеться в образі Мішель в супергеройському фільмі «Людина-павук: Далеко від дому», чиї події будуть відбуватися після подій блокбастера «Месники: Завершення».

7 січня 2019,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO поділився загальним трейлером своїх найбільш очікуваних серіалів 2019 року, і він показав перші відеоматеріали 8 сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
13 серпня 2018,  08:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Найвеличнішого шоумена» Зендея поділилася в Твіттері першим тизером нового американського серіалу «Ейфорія» («Euphoria»), де вона виконає головну роль.

Драма «Ейфорія», виконавчим продюсером якої виступає репер Дрейк, представить відвертий погляд на життя групи учнів старшої школи, які стикаються з наркотиками, сексом, насильством, травмами, соціальними мережами, любов'ю і дружбою. Героїня Зендеї, яку звуть Рю, буде однією з них, як показує дебютний тизер, де вона постає в стані наркотичного сп'яніння.

У серіалі також з'явиться зірка «Анатомії пристрасті» Ерік Дейн.

Прем'єра серіалу від сценариста номінованого на «Золотий глобус» байопіку «Брехун, Великий і Жахливий» Сема Левінсона відбудеться на каналі HBO у 2019 році.