Новини про серіал (2007 – 2012)

20 серпня 2023,  05:09 | Кастінг

Зірка хітового серіалу «Пліткарка» та популярної стрічки «Вік Аделайн» Блейк Лайвлі зіграє головну роль в новій романтичній драмі «It Ends With Us», що буде екранізацією бестселера відомої письменниці Колін Гувер.

Читати далі...
11 листопада 2022,  09:47 | Новини серіалів

Платформа HBO Max опублікувала у четвер офіційний трейлер другого сезону молодіжного серіалу «Пліткарка» («Gossip Girl»), який обіцяє більше скандалів, шикарних вечірок, гарячих сцен та справжню війну за популярність і розкриває, що в ньому з'явиться сама Джорджина Спаркс. Ви ж теж за нею скучили, правда?

Читати далі...
2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

Читати далі...
23 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедії «Секс-контроль» Джеральдін Вішванатан та зірка серіалу «Дивні дива» Дейкер Монтгомері закохуються в Нью-Йорку у веселому трейлері романтичної стрічки «Галерея розбитих сердець».

Читати далі...
22 червня 2020,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі того, що Ембер Герд можуть звільнити з посади супергероїні Мери у зв'язку зі скандалом з Джонні Деппом, шанувальники коміксів DC продовжують пропонувати на її роль в супергеройському екшені «Аквамен 2» різних актрис, наприклад, зірку хітового серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі.

Читати далі...
10 червня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер хітового драматичного серіалу «13 причин чому» Селена Гомес представить цього літа нову романтичну комедію під назвою «Галерея розбитих сердець», події якої будуть розвиватися в Нью-Йорку.

Читати далі...
28 травня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Голлівуд» Даррен Крісс представляє свій музичний веб-серіал з яскраво вираженими нотками комедії під назвою «Авторський гонорар».

Читати далі...
28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Читати далі...
2 квітня 2020,  20:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Пліткарка» Лейтон Містер знову готується стати мамою. Батьком дитини є її чоловік Адам Броді, який відомий завдяки молодіжному серіалу «Самотні серця».

Читати далі...
19 березня 2020,  18:08 | Новини фільмів

Лілі Коллінз знаходить невпізнанного Саймона Пегга в підвалі свого батька в офіційному трейлері детективного трилера «Спадок».

Фільм Вона Стайна покаже смерть патріарха багатоїї і впливової родини з Нью-Йорка, яка залишає його дружину (зірка блокбастера «Диво-жінка» Конні Нільсен) і дочку (Коллінз) з шокуючим таємним спадком, що загрожує знищити їхні життя. Трейлер показує, що цим «спадком» буде довговолосий член сім'ї (Пегг), якого їхній чоловік та батько тримав в ланцюгах в підвалі.

Також в трилері «Спадок» зіграє зірка серіалів «Пліткарка» і «Хлопаки» Чейс Кроуфорд. Його світова прем'єра запланована на травень.

6 березня 2020,  23:47 | Новини серіалів

На цьому тижні стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер 3 сезону свого драматичного серіалу про золоту молодь «Еліта», який часто порівнюють з хітовою «Пліткаркою».

Іспанська кримінальна драма розповідає про учнів престижної школи «Лас Енчінас», куди потрапляють троє підлітків з бідних сімей. Багаті учні не приймають їх в свій ексклюзивний колектив, і незабаром між ними починається жорстока боротьба за владу. Відповідно до опису 3 сезону, в новому шкільному році учні «Лас Енчінас» бажають лише одного щоб всі речі повернулися до свого нормального стану. Але одна несподівана подія змусить їх прийняти рішення, які назавжди змінять їхні життя.

Нові серії серіалу «Еліта» стануть доступні до перегляду на Netflix з 13 березня.

22 січня 2020,  17:38 | Новини фільмів

Вчора вийшов новий трейлер гостросюжетного екшен-трилера Рід Морано «Ритм-секція», в якому зірка хітового серіалу «Пліткарка» та фільму «Проста послуга» Блейк Лайвлі виходить на стежку війни.

Шпигунський бойовик «Ритм-секція» слідує за молодою жінкою на ім'я Стефані Патрік (Лайвлі), чия сім'я загинула в авіакатастрофі 3 роки тому. Їй більше нічого втрачати, тому вона вирішує знайти терористів, винних в тій авіакатастрофі, і покарати їх. Для цього вона звертається по допомогу до Іена Бойда (Джуд Лоу), який вчить її стріляти і битися. Стефані стає небезпечним бійцем і змінює свою особистість, щоб розібратися з кожним, хто забрав у неї її рідних.

Дивіться також крутий фрагмент фільму «Ритм-секція», в якому Лайвлі тікає від погоні. Його світова прем'єра відбудеться 30 січня.

18 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures опублікувала фрагмент екшен-трилера «Ритм-секція», в якому невпізнанна зірка «Пліткарки» Блейк Лайвлі нагадує героїню пригод Джейсона Борна.

Кінокартина від сценариста Марка Бернелла і режисерки Рід Морано покаже Лайвлі в образі відважної жінки Стефані Патрік, яка вирішує помститися тим, хто винен в авіакатастрофі, що вбила її сім'ю. Ставши на стежку помсти, героїня змінює перуки і вбрання, щоб підібратися до вбивць рідних якомога ближче. Але в новому фрагменті її розкривають, і вона змушена тікати на машині по людних і тісних вулицях міста від тих, хто по ній стріляє і бажає її смерті.

Разом з Лайвлі у фільмі зіграють Джуд Лоу та Стерлінг К.Браун. У світовий прокат екшен Морано вийде наприкінці місяця, 30 січня, але дата його української прем'єри поки не повідомляється.

5 грудня 2019,  21:25 | Новини серіалів

Готові до возз'єднання з чарівним психопатом? Стримінговий сервіс Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону свого психологічного трилера «Ти», головну роль у якому виконує зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі.

Головним героєм серіалу «Ти» виступає блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі), який за допомогою соцмереж стежить за починаючою письменницею Джиневрою Бек (Елізабет Лейл), щоб завоювати її серце. Одержимість дівчиною розкриває в ньому найгірше, і він стає серійним вбивцею. У 2 сезоні Джо знову повертається до своїх поганих звичок, коли приходить в кафе, спостерігає там за оточуючими і висміює одержимість людей соцмережами, а у кінці говорить, що його звуть... Вілл.

Прем'єра всіх нових серій серіалу «Ти» відбудеться 26 грудня.