Новини серіалів про (2007 – 2012)

11 листопада 2022,  09:47 | Новини серіалів

Платформа HBO Max опублікувала у четвер офіційний трейлер другого сезону молодіжного серіалу «Пліткарка» («Gossip Girl»), який обіцяє більше скандалів, шикарних вечірок, гарячих сцен та справжню війну за популярність і розкриває, що в ньому з'явиться сама Джорджина Спаркс. Ви ж теж за нею скучили, правда?

Читати далі...
2 листопада 2020,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумуєте за «Пліткаркою» та обожнюєте костюмовані романтичні комедії в дусі Джейн Остін? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер нового міні-серіалу від Netflix «Bridgerton», де роль пліткарки 19 століття приміряла на себе сама Джулі Ендрюс.

Читати далі...
28 травня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Голлівуд» Даррен Крісс представляє свій музичний веб-серіал з яскраво вираженими нотками комедії під назвою «Авторський гонорар».

Читати далі...
6 березня 2020,  23:47 | Новини серіалів

На цьому тижні стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер 3 сезону свого драматичного серіалу про золоту молодь «Еліта», який часто порівнюють з хітовою «Пліткаркою».

Іспанська кримінальна драма розповідає про учнів престижної школи «Лас Енчінас», куди потрапляють троє підлітків з бідних сімей. Багаті учні не приймають їх в свій ексклюзивний колектив, і незабаром між ними починається жорстока боротьба за владу. Відповідно до опису 3 сезону, в новому шкільному році учні «Лас Енчінас» бажають лише одного щоб всі речі повернулися до свого нормального стану. Але одна несподівана подія змусить їх прийняти рішення, які назавжди змінять їхні життя.

Нові серії серіалу «Еліта» стануть доступні до перегляду на Netflix з 13 березня.

5 грудня 2019,  21:25 | Новини серіалів

Готові до возз'єднання з чарівним психопатом? Стримінговий сервіс Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону свого психологічного трилера «Ти», головну роль у якому виконує зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі.

Головним героєм серіалу «Ти» виступає блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі), який за допомогою соцмереж стежить за починаючою письменницею Джиневрою Бек (Елізабет Лейл), щоб завоювати її серце. Одержимість дівчиною розкриває в ньому найгірше, і він стає серійним вбивцею. У 2 сезоні Джо знову повертається до своїх поганих звичок, коли приходить в кафе, спостерігає там за оточуючими і висміює одержимість людей соцмережами, а у кінці говорить, що його звуть... Вілл.

Прем'єра всіх нових серій серіалу «Ти» відбудеться 26 грудня.

8 листопада 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за нею? Майбутній стримінговий сервіс HBO Max оголосив, що в рімейку серіалу «Пліткарка» закадровим голосом буде Крістен Белл.

Читати далі...
5 вересня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Лейтон Містер вчить нас жорсткої любові в промо-ролику 2 сезону свого ситкому «Самотні батьки», який повернеться на екрани 25 вересня.

Американський серіал «Самотні батьки» слідує за групою неодружених батьків, які допомагають одне одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла Купера (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав до їхнього міста і так старався присвячувати весь свій час дочки, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі намагаються повернути його до світу дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Ви також можете знати Містер за хітовим молодіжним серіалом «Пліткарка», де вона виконувала роль Блер Волдорф з Верхнього Іст-Сайду.

4 травня 2019,  18:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чоловік Лейтон Містер Адам Броді втілить у фінальній серії 1 сезону ситкому «Самотні батьки», де вона виконує головну роль, колишнього хлопця її героїні, який був в рок-групі.

Читати далі...
1 березня 2019,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері драматично-детективного серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» персонажі постійно відчувають, що за ними стежать. І не без причини.

Читати далі...
10 листопада 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер нового драматичного серіалу «Бейбі» («Baby»), який покаже скандальне життя багатих італійських підлітків в дусі «Пліткарки».

«Бейбі» буде історією про дорослішання, яка досліджує непоказані життя римських підлітків. Частково ґрунтуючись на скандалі з неповнолітніми повіями в Римі, серіал слідує за групою тінейджерів, поки вони кидають виклик суспільству і знаходяться в пошуках ідентичності та незалежності на тлі забороненого кохання, сімейного тиску і спільних секретів.

Чи не нагадує вам головна героїня Серену ван дер Вудсен, яку в «Пліткарці» грала Блейк Лайвлі?

Прем'єра серіалу «Бейбі», центральних героїнь якого втілюють актриси Бенедетта Поркаролі і Аліче Пагані, відбудеться 30 листопада.

11 серпня 2018,  23:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Пенн Беджлі знову ревнує свою дівчину до її найкращої подруги в офіційному трейлері 1 сезону драматичного трилера «Ти».

Сюжет історії розвивається в Нью-Йорку в сучасному світі, де люди 24 години на добу підключені до мережі і діляться там усім своїм життям. Блискучий працівник книгарні Джо Голдберг (Беджлі) використовує соцмережі, щоб завоювати серце дівчини Бек (Елізабет Леіл), яку вважає своєю другою половинкою. Але її найкраща подруга Піч (Шей Мітчелл з «Милих ошуканок») починає підозрювати недобре. Джо перетворює себе з переслідувача на бойфренда, і заради того, щоб у них з Бек були ідеальні стосунки, він готовий прибрати всі перепони на своєму шляху  навіть якщо це означає, що йому доведеться скоїти вбивство.

Прем'єра серіалу «Ти», творцями якого є Грег Берланті («Флеш», «Супергьорл», «Рівердейл») та Сера ГемблНадприродне», «Чарівники»), відбудеться через місяць, 9 вересня.

12 липня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Пліткарки» Лейтон Містер повертається на телеекран в ситкомі «Single Parents», де зіграє матір-одиначку по імені Енджі.

Комедія «Single Parents» («Батьки-одинаки») буде слідувати за групою неодружених батьків, які допомагають один одному ростити своїх 7-річних дітей, а також намагаються налагодити своє особисте життя. Вони зустрічають 30-річного Вілла (Таран Кіллем), який нещодавно переїхав і так старався присвячувати весь свій час дочці, що втратив себе в батьківстві. Нові друзі, в числі яких Енджі (Містер), намагаються повернути його в світ дорослих і відправити на перше за 5 років побачення.

Прем'єра серіалу «Single Parents», де компанію Містер та Кіллему складуть Бред Геррет, Кімрі Льюїс та Джейк Чої, відбудеться восени або взимку.