Блейк Лайвлі втілить головну героїню у стрічці «It Ends With Us»

20 серпня 2023,  05:09 | Кастінг

Зірка хітового серіалу «Пліткарка» та популярної стрічки «Вік Аделайн» Блейк Лайвлі зіграє головну роль в новій романтичній драмі «It Ends With Us», що буде екранізацією бестселера відомої письменниці Колін Гувер.

У фільмі «It Ends With Us» Лайвлі втілить молоду жінку на ім'я Лілі, яка вірить, що знайшла справжнє кохання з Райлом, але коли болісний випадок нагадує їй про минулу травму, вона мусить вирішити, чи зможе одне лише кохання зберегти її шлюб. Однак все ускладнюється, коли в її життя повертається її перше кохання.

Режисером екранізації роману Гувер виступає зірка серіалу «Незаймана Джейн» Джастін Бальдоні, який раніше зняв фільми «За п'ять кроків до кохання» і «Хмаринки». Над сценарієм разом з ним працювала Крісті Голл, яка створила серіал «Мені це не подобається».

Бальдоні також зіграє чоловіка героїні Лайвлі, а компанію їм складуть Дженні СлейтВсе завжди і водночас», «Марсель, мушля в черевиках»), Брендон СкленарМідвей», «1923») та Хасан МінхаджРанкове шоу», «Без образ»).

Це буде перша роль Лайвлі після екшен-трилера «Ритм-секція», що вийшов у 2020 році, проте отримав прохолодну зустріч від глядачів та критиків.

Прем'єра стрічки «It Ends With Us» очікується у 2024 році.

1092 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: