Трейлер другого сезону «Пліткарки» показує повернення легендарної Джорджини Спаркс

11 листопада 2022,  09:47 | Новини серіалів

Платформа HBO Max опублікувала у четвер офіційний трейлер другого сезону молодіжного серіалу «Пліткарка» («Gossip Girl»), який обіцяє більше скандалів, шикарних вечірок, гарячих сцен та справжню війну за популярність і розкриває, що в ньому з'явиться сама Джорджина Спаркс. Ви ж теж за нею скучили, правда?

Скандальна драма «Пліткарка» є продовженням культового серіалу, що виходив з 2007 по 2012 рік, і розповідає про життя золотої молоді Нью-Йорка, яка вчиться у елітній школі «Констанс Біллард» у престижному районі Верхній Іст-Сайд. І щоб ці розпещені дітки не розслаблялися, за кожним їхнім кроком слідкує анонімний ресурс «Пліткарка», готовий видати широкому загалу їхні найпотаємніші секрети.

Зіркою «Констанс Біллард» є Джулієн Келловей (Джордан Александр), проте її життя перевертається, коли до школи переходить її молодша сестра Зоя Лотт (Вітні Пік), з якою вона раніше ніколи не бачилася, адже у них різні батьки, а їхня матір померла, народжуючи Зою. Зоя та її батько є представниками середнього класу, тож дівчині доведеться постаратися, щоб вписатися у нове коло спілкування.

Разом з Джулієн та Зоєю у новому сезоні повертаються їхні друзі та однокласники Джулієн: Отто (Ілай Браун), він же колишній хлопець Джулієн, який вже встиг позустрічатися з Зоєю, Одрі (Емілі Елін Лінд), Макс (Томас Доерті) та Акі (Еван Мокк), які стали парою утрьох, а також Луна (Зіон Морено) та Моне (Саванна Лі Сміт), остання з яких оголошує Джулієн війну за звання королеви школи.

Роль Джорджини Спаркс, яка прославилася тим, що завжди вміла плести дуже заплутані інтриги в оригінальній «Пліткарці», знову виконає актриса Мішель Трахтенберг. Ви також можете її знати за культовим серіалом «Баффі».

Прем'єра другого сезону «Пліткарки» відбудеться 1 грудня.

1195 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: