Вийшов перший трейлер фантастики «Хода хаосу» з Томом Голландом і Дейзі Рідлі

20 листопада 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі намагаються вижити на інший планеті в постапокаліптичному майбутньому в першому трейлері науково-фантастичного фільму «Хода хаосу».

Події стрічки «Хода хаосу», основою якої є серія культових романів письменника-фантаста Патріка Несса, розвиваються в майбутньому на іншій планеті, колонізованій людством.

Головний герой історії Тодд Г'юїтт (Голланд) одного разу зустрічає загадкову дівчину Віолу Ід (Рідлі), яка приземляється на його планеті, де всі жінки зникли через дивну хворобу, а чоловіків контролює Шум сила, що дозволяє людям читати чужі думки. У цьому світі життя Віоли опиняється під загрозою, і, вирішивши допомогти дівчині, Тодд відправляється разом з нею в доленосну подорож, в ході якої він розкриє свою внутрішню силу й дізнається темні секрети своєї планети.

Режисером екранізації роману Несса виступає Даг Лайман, який зняв фільми «Ідентифікація Борна», «Містер і місіс Сміт» та «На межі майбутнього».

Разом з Томом Голландом та Дейзі Рідлі в небезпечне майбутнє відправляться актори Мадс Міккельсен, Нік Джонас, Синтія Еріво, Девід Ойєлоуо, Курт Саттер, Деміан Бічір, Рей МакКіннон та Оскар Хаенада.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими побачити дубльований трейлер фільму «Хода хаосу» й дізнатися його дату української прем'єри.

1070 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: