Вийшов український трейлер фантастики «Дюна» з Тімоті Шаламе, Зендеєю і Джейсоном Момоа

10 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за офіційним трейлером нової екранізації науково-фантастичного роману Френка Герберта «Дюна» в мережі з'явився його дубльований трейлер. Головну роль тут виконує номінант на премію «Оскар» Тімоті Шаламе.

«Дюна» — це міфічна та емоційно заряджена подорож головного героя Пола Атріда. На цього блискучого та обдарованого хлопця чекають великі справи, які йому поки важко осягнути. Він вирушить на найнебезпечнішу планету у всесвіті, щоб врятувати майбутнє своєї родини і свого народу. Адже ворожі сили вступають у конфлікт через найцінніший і найрідкісніший ресурс — речовину спайс, здатну розкрити найбільший потенціал людства. Виживуть лише ті, кому вдасться перемогти власні страхи.

Разом з Шаламе героїв культового роману Герберта втілюють Зендея (Чані), Оскар Айзек (Літо Атрід), Ребекка Фергюсон (леді Джессіка), Джош Бролін (Гурні Галлек), Джейсон Момоа (Дункан Айдахо), Стеллан Скарсгард (барон Владімір Гарконнен), Дейв Батіста (Глоссу «Звір» Раббан), Шарлотта Ремплінг (преподобна мати Гайя Єлена Мохійям), Шерон Дункан-Брюстер (Лієт-Кінес) та Хав'єр Бардем (Стілгар).

Біля керма екранізації знаходиться режисер Дені Вільньов, який зняв такі знакові фантастичні фільми, як «Той, хто біжить по лезу 2049» та «Прибуття».

Українська прем'єра фантастичного епіка «Дюна» очікується 17 грудня.

5397 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: