«Дюна: Частина друга»: другий український трейлер очікуваної фантастики Дені Вільньова

30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

«Дюна: Частина друга» буде продовженням доленосного квесту Пола Атріда (Тімоті Шаламе) на пустельній планеті Арракіс, що почався у першій «Дюні», яка вийшла на екрани кінотеатрів у 2021 році. Об'єднавшись із фременами, Пол починає свій духовний та фізичний шлях, щоб стати пророком Муад'Дібом і запобігти жахливій війні.

Допомагати йому у цьому непростому квесті буде фременка Чані (Зендея), у яку він закоханий, і трейлер показує багато спільних сцен Пола та Чані.

У сиквелі також повернуться леді Джессіка (Ребекка Фергюсон), Ґурні Галлек (Джош Бролін), барон Владімір Харконнен (Стеллан Скарсгард), Звір Раббан (Дейв Батіста), Стілгар (Хав'єр Бардем) та Превелебна мати Могіям (Шарлотта Ремплінг).

Разом з ними у трейлері з'являються нові персонажі, які відіграють у сиквелі ключові ролі: падишах-імператор Шаддам IV (Крістофер Вокен), принцеса Ірулан Корріно (Флоренс П'ю) та Фейд-Раута Харконнен (Остін Роберт Батлер).

В український прокат блокбастер «Дюна: Частина друга» вийде 2 листопада.

799 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: