Новини про фільм (2022)

6 лютого 2023,  19:12 | Новини серіалів

Платформа Netflix представила тизер-трейлер свого пригодницького мультсеріалу «Агент Елвіс», де головного героя озвучить лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
17 листопада 2022,  21:55 | Бокс-офіс

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читати далі...
8 липня 2022,  23:01 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація голлівудських критиків підбила підсумок першої половини 2022 року, назвавши десятку найкращих нових фільмів, які безперечно варті вашої уваги. І цей рейтинг не обійшовся без нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі та екшену «Топ Ґан: Меверік» з Томом Крузом (без яких зараз не обходиться жоден топ найкращих фільмів).

Читати далі...
4 липня 2022,  23:26 | Статті

Сайт про кіно IMDb розкрив десятку найпопулярніших фільмів, мультфільмів та серіалів червня, яку очолив хітовий серіал «Дивні дива», чий новий сезон був розбитий на дві частини і навіть тимчасово «поклав» платформу Netflix.

Читати далі...
30 червня 2022,  09:40 | Новини фільмів

Головною прем'єрою цього тижня можна без перебільшення назвати музичний фільм «Елвіс» режисера База Лурмана, який розповість історію життя легендарного Елвіса Преслі, короля рок-н-ролу та однієї із найбільш знакових постатей американської музики.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
24 травня 2022,  01:00 | Новини фільмів

Актор Остін Батлер продовжує підкорювати нас своїм фантастичним перетворенням на легендарного короля рок-н-ролу у другому трейлері біографічного фільму «Елвіс», режисером якого є Баз Лурман.

Читати далі...
12 травня 2022,  10:35 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент очікуваного біографічного фільму «Елвіс», де роль короля рок-н-ролу втілить актор Остін Батлер. І він має всі шанси отримати за своє перевтілення премію «Оскар».

Читати далі...
18 лютого 2022,  12:00 | Оновлення

Пропонуємо подивитися свіжий український трейлер біографічної драми «Елвіс», у якій головні ролі зіграли Остін БатлерОдного разу в... Голлівуді») та Том Генкс. У кінотеатрах України фільм стартує цього літа – з 23 червня.

Читати далі...
1 квітня 2020,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс поділився в соцмережах радісною новиною про те, що він і його дружина Ріта Вілсон нарешті перемогли коронавірус.

Читати далі...